🔥İndirim Gamesir G7 Pro Dragons Dogma 2 Edition 5887 Dip Fiyat

Tüm özel seriler wireless diye biliyordum Xbox için kötü olmuş o zaman söylediğin iyi oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çalışmıyormuş benim hatam düzeltiyorum onu
Aktif xbox kullandığım için xbox lisansıyla biraz kafayı bozdum hocam :D Bence düz modelde bile olması lazımdı yani donanımsal olarak ne değişiyor ki çok saçma bence, düz g7 pro kullanırken üzen taraflarından biri buydu.

https://gamesir.com/products/gamesir-gamesir-t7-pro-sugar-whirl Şöyle çok tatlı bir model çıkmış G7 Pro Lite gibi xbox wireless lisansı var ama bu fiyatın bandına çıkınca zaten wuchang alabiliyorsun fiyat biraz daha düşük olmalıydı bence.

Aktif xbox kullandığım için xbox lisansıyla biraz kafayı bozdum hocam :D Bence düz modelde bile olması lazımdı yani donanımsal olarak ne değişiyor ki çok saçma bence, düz g7 pro kullanırken üzen taraflarından biri buydu.

https://gamesir.com/products/gamesir-gamesir-t7-pro-sugar-whirl Şöyle çok tatlı bir model çıkmış G7 Pro Lite gibi xbox wireless lisansı var.
gördüm bunu ya baya tatlı cihaz ama dediğinde haklısın yani kablosuz lisansını ayrı vermeleri çok saçma oldum olası ayar oluyorum o konuya bari tüm özel serilere kablosuz verseymiş sadece wuchang ve zzz'de olması kötü olmuş

gördüm bunu ya baya tatlı cihaz ama dediğinde haklısın yani kablosuz lisansını ayrı vermeleri çok saçma oldum olası ayar oluyorum o konuya bari tüm özel serilere kablosuz verseymiş sadece wuchang ve zzz'de olması kötü olmuş
Düz G7 Pro'umu sattım Wuchang alsam mı diye düşünüyorum, NBA 2k27, FC 27 ve GTA 6 hazır çıkıyorken alasım var.

Düz G7 Pro'umu sattım Wuchang alsam mı diye düşünüyorum, NBA 2k27, FC 27 ve GTA 6 hazır çıkıyorken alasım var.
Şuan aktif Xbox lineup'ım 9.Nesil Dream Vapor Special Edition+Gulikit TMR ve Gamesir Kaleid.

Şuan aktif Xbox lineup'ım 9.Nesil Dream Vapor Special Edition+Gulikit TMR ve Gamesir Kaleid.
Bir sürü PC kontrolcüm var lisansdan dolayı kullanamıyorum aslında direkt Brook Wingman gibi bir şey alıp bütün 3rd party kolları kullansam mı diyorum. Cronus Zen varken G7 Pro'yu wireless vs kullanabiliyordum onu satınca 3rd party kollar boşa çıktı bir tık.

Son düzenleme:

Wuchang mantıklı bence Native kablosuz desteği olmasından ötürü baya iyi bir de geçenlerde ZZZ versiyonunuda 8K'ya gördüm içinden çıkan kontrolcü parçaları için o da alınabilir.

Bir sürü PC kontrolcüm var lisansdan dolayı kullanamıyorum aslında direkt Brook Wingman gibi bir şey alıp bütün 3rd party kolları kullansam mı diyorum. Cronus Zen varken G7 Pro'yu wireless vs kullanabiliyordum onu satınca 3rd party kollar boşa çıktı bir tık.
Kaleid güzel bir kontrolcü tek sıkıntısı kablolu olması bir de normal versiyonu haricinde alırsan tuşlar mekanikten membrane dönüyor öyle bir saçmalıkta var.

Wuchang mantıklı bence Native kablosuz desteği olmasından ötürü baya iyi bir de geçenlerde ZZZ versiyonunuda 8K'ya gördüm içinden çıkan kontrolcü parçaları için o da alınabilir.

Kaleid güzel bir kontrolcü tek sıkıntısı kablolu olması bir de normal versiyonu haricinde alırsan tuşlar mekanikten membrane dönüyor öyle bir saçmalıkta var.
Kablolu olması açıkçası çok koymuyor çünkü düz G7 Pro'da da kablolu lisansı var, PC de çok fazla kol kullanan biri değilim ayriyetten 6-7 tane PC kontrolcüm var. Kaleid Flux da membrane tuşlar. ZZZ'nin cidden kutu içeriği zengin ama o kadar çıkar mıyım bilmiyorum ya yurt dışından alacağım. ZZZ'ye aşırı bir ilgim vs olsa düşünmeden çekerdim ama.

Beyaz G7 Pro'da kronik stick ve arka grip kauçuğu sararması oldu beyaz aldığıma pişman olmuştum bir tık acaba mavide bir renk değişimi olur mu ZZZ'de zaten siyah o açıdan çok iyi.

Son düzenleme:
Kablolu olması açıkçası çok koymuyor çünkü düz G7 Pro'da da kablolu lisansı var, PC de çok fazla kol kullanan biri değilim ayriyetten 6-7 tane PC kontrolcüm var. Kaleid Flux da membrane tuşlar. ZZZ'nin cidden kutu içeriği zengin ama o kadar çıkar mıyım bilmiyorum ya yurt dışından alacağım. ZZZ'ye aşırı bir ilgim vs olsa düşünmeden çekerdim ama.

Beyaz G7 Pro'da kronik stick ve arka grip kauçuğu sararması oldu beyaz aldığıma pişman olmuştum bir tık acaba mavide bir renk değişimi olur mu ZZZ'de zaten siyah o açıdan çok iyi.
Sararma olacağını sanmam mavide en fazla kararma olabilir ama hiç duymadım ZZZ dediğin gibi en rahat en alınması gereken model ama fiyattan ötürü insanlar kaçınıyor imkan olunursa alınmalı kesinlikle

Beitong kp70 ten geçilir mi
hayır

G7 pro klasik modellerinde wireless olmamasını xboxun bilinçli olarak kendi klasik modellerine alternatif olmasını istememesi sebebiyle lisans vermediğini düşünüyorum, saçmalıyormuyum. ZZZ modeli de tasarım olarak o kadar iyi değil, bilinçli bir seçim gibi geldi, bu şekilde düşünen bir tek ben olabilirim

Benzer kollar nedir daha uyguna söyler misin ? Merak ettim gerçekten.
Amaç sadece pc ise

Hem PC, hem de xbox (kablosuz) ise (bunda trigger stop yok, tek eksiği bu. Birkaç gün önce 5000TL’ye yakındı fiyatı. İndirim vardı)

İlk kolun ilk versiyonu, xbox olanı var. O da xboxta kablolu çalışıyor. Yine tek olumsuz yanı trigger stop yok. O daha ucuza bulunabilir.

Haftasonu Gamepower Sakura satıldı 1700tl’ye. Kağıt üstünde onun da özellikleri gayet iyiydi.

Gamepower kullanmadım, bir şey diyemem. Ancak üstteki 8bitdo kolların ikisini kullandım. Halihazırda da Ultimate 2 Wuchang Fallen Feathers kullanıyorum. Gamesir’e bir türlü ısınamadım nedense. Konudaki kolu da xbox uyumlu diye lanse ediyorlar ancak kablolu olunca esprisi kalmıyor ve fiyatı bana göre yüksek. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi 🙂

3.300tl ye beyaz versiyonunu ikinci el almıştım hala kullanıyorum çok keyifli

3.300tl ye beyaz versiyonunu ikinci el almıştım hala kullanıyorum çok keyifli
Nerden aldınız acaba bende bakıyorum fakat ikinci el yazdığınız fiyatlarda bulamıyorum (Ankara için veya Adana olabilr ) .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,285
Üyeler
202,558
Son üye
rec9
Geri