Henry Avery
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,214
O zaman niye kücümsedin diyorsun brom aklın yolu bir iseBaslayacagım demedim zaten kendim de diyorum kaza yaparım diye
O zaman niye kücümsedin diyorsun brom aklın yolu bir iseBaslayacagım demedim zaten kendim de diyorum kaza yaparım diye
Onu sen onu dedikten sonra yazdım. Ben araba sürmeyi 3.0 v6 arabada öğrendim ben bile kendimi öldürürüm diye 300 400hp üstü arabalara binmiyorum.Ne bileyim uzaktan kumanda falan
Zaten yüksek bi hpyle baslamayacağım, öğrendiğin araba neOnu sen onu dedikten sonra yazdım. Ben araba sürmeyi 3.0 v6 arabada öğrendim ben bile kendimi öldürürüm diye 300 400hp üstü arabalara binmiyorum.
Bizim eski aile arabası V6 laguna 2. Bu clio 2 v6 lar var ya tr de 4 5 m a satılan onunla aynı motora sahip. Suan kendi arabam olarak yeni bir sey alamıyorum 2 2.5m a kadar kredim var ama bu araba kadar hem dolu hem hızlı bir araba bulamıyorum. İlk binen herkes şaşırıyor. En basitinden 24 senelik araba konuşuyorZaten yüksek bi hpyle baslamayacağım, öğrendiğin araba ne
Bende grand cherokee de öğrenmiştim v8 di 4.0 motor olması lazımBizim eski aile arabası V6 laguna 2. Bu clio 2 v6 lar var ya tr de 4 5 m a satılan onunla aynı motora sahip. Suan kendi arabam olarak yeni bir sey alamıyorum 2 2.5m a kadar kredim var ama bu araba kadar hem dolu hem hızlı bir araba bulamıyorum. İlk binen herkes şaşırıyor. En basitinden 24 senelik araba konuşuyor![]()
V8i yok 4.0 ın 6 dırBende grand cherokee de öğrenmiştim v8 di 4.0 motor olması lazım
Eski amerikanlar boyle iste 5.9 motor var baglasan dünyayı çeker ama gaza bas gitmiyorLimited’dı ama çok bi bilgim yok acayip bi sesi vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5.9 muş