Sizce 4.20d F33 Mü 420i G22 mi?

Ne bileyim uzaktan kumanda falan
Onu sen onu dedikten sonra yazdım. Ben araba sürmeyi 3.0 v6 arabada öğrendim ben bile kendimi öldürürüm diye 300 400hp üstü arabalara binmiyorum.

Onu sen onu dedikten sonra yazdım. Ben araba sürmeyi 3.0 v6 arabada öğrendim ben bile kendimi öldürürüm diye 300 400hp üstü arabalara binmiyorum.
Zaten yüksek bi hpyle baslamayacağım, öğrendiğin araba ne

Zaten yüksek bi hpyle baslamayacağım, öğrendiğin araba ne
Bizim eski aile arabası V6 laguna 2. Bu clio 2 v6 lar var ya tr de 4 5 m a satılan onunla aynı motora sahip. Suan kendi arabam olarak yeni bir sey alamıyorum 2 2.5m a kadar kredim var ama bu araba kadar hem dolu hem hızlı bir araba bulamıyorum. İlk binen herkes şaşırıyor. En basitinden 24 senelik araba konuşuyor😃

Bizim eski aile arabası V6 laguna 2. Bu clio 2 v6 lar var ya tr de 4 5 m a satılan onunla aynı motora sahip. Suan kendi arabam olarak yeni bir sey alamıyorum 2 2.5m a kadar kredim var ama bu araba kadar hem dolu hem hızlı bir araba bulamıyorum. İlk binen herkes şaşırıyor. En basitinden 24 senelik araba konuşuyor😃
Bende grand cherokee de öğrenmiştim v8 di 4.0 motor olması lazım

Limited’dı ama çok bi bilgim yok acayip bi sesi vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5.9 muş
Eski amerikanlar boyle iste 5.9 motor var baglasan dünyayı çeker ama gaza bas gitmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,848
Üyeler
202,410
Son üye
BilginTR
Geri