G213 ün zaten fiyatı 1299 mediamarktta onun harici mad60 yerinemerhaba 1000 1500 lira gibi bi bütçem var ikinci el g213 mü alsam yoksa ikinci el mad60 klavye mi almaya çalışayım logitechin multimedya tuşları çok hoşuma gitti ama blue switchde çok istiyorum arada kaldım ne alayım
www.n11.com
daha pahalı sanıyodum sıfırına bakmamıştımİkinci el g213 niye alıyosun sıfırı 1.300 tl zaten.
youtubeda videosuna baktım daha şimdi güzel duruyorda markasını bilmiyorum sorun yaşar mıyım kaliteli miRedragon K617-RGB 16,8 Milyon RGB Aydınlatma, Red Switch Fizz%60 Q Türkçe Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Redragon K617-RGB 16,8 Milyon RGB Aydınlatma, Red Switch Fizz%60 Q Türkçe Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bunuda bi araştır istersen
buda baya iyimiş k870t pro mu redragon k617 mi daha iyiG213 ün zaten fiyatı 1299 mediamarktta onun harici mad60 yerine
K870t Pro 3 Modlu Hot-swap Rgb, Mekanik Klavye - Siyah - Blue Switch Blue Switch Fiyatları ve Özellikleri
K870t Pro 3 Modlu Hot-swap Rgb, Mekanik Klavye - Siyah - Blue Switch Blue Switch en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu var 1800e kablosuz en azından kablolu klavye zaten kullanılmaz direk kablolu ekipman kullanılmaz hatta devri geçti artık kablonun imkanım olsa kasayla monitörüde prize takmayacağım ben artık az kaldı duvarın içinden geçiricem kabloları ortalıkta durmasın diye
buda baya iyimiş k870t pro mu redragon k617 mi daha iyi
Ajazz ile reddragonu kıyaslamak saçma olur Ajazz tercihtir direkdaha pahalı sanıyodum sıfırına bakmamıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
youtubeda videosuna baktım daha şimdi güzel duruyorda markasını bilmiyorum sorun yaşar mıyım kaliteli mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
buda baya iyimiş k870t pro mu redragon k617 mi daha iyi