Logitech G213 Alınır mı

growtopia

80+
Reaksiyon skoru
19
merhaba 1000 1500 lira gibi bi bütçem var ikinci el g213 mü alsam yoksa ikinci el mad60 klavye mi almaya çalışayım logitechin multimedya tuşları çok hoşuma gitti ama blue switchde çok istiyorum arada kaldım ne alayım

merhaba 1000 1500 lira gibi bi bütçem var ikinci el g213 mü alsam yoksa ikinci el mad60 klavye mi almaya çalışayım logitechin multimedya tuşları çok hoşuma gitti ama blue switchde çok istiyorum arada kaldım ne alayım
G213 ün zaten fiyatı 1299 mediamarktta onun harici mad60 yerine

bu var 1800e kablosuz en azından kablolu klavye zaten kullanılmaz direk kablolu ekipman kullanılmaz hatta devri geçti artık kablonun imkanım olsa kasayla monitörüde prize takmayacağım ben artık az kaldı duvarın içinden geçiricem kabloları ortalıkta durmasın diye

İkinci el g213 niye alıyosun sıfırı 1.300 tl zaten.
daha pahalı sanıyodum sıfırına bakmamıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunuda bi araştır istersen
youtubeda videosuna baktım daha şimdi güzel duruyorda markasını bilmiyorum sorun yaşar mıyım kaliteli mi

G213 ün zaten fiyatı 1299 mediamarktta onun harici mad60 yerine

bu var 1800e kablosuz en azından kablolu klavye zaten kullanılmaz direk kablolu ekipman kullanılmaz hatta devri geçti artık kablonun imkanım olsa kasayla monitörüde prize takmayacağım ben artık az kaldı duvarın içinden geçiricem kabloları ortalıkta durmasın diye
buda baya iyimiş k870t pro mu redragon k617 mi daha iyi

Son düzenleme:
daha pahalı sanıyodum sıfırına bakmamıştım

youtubeda videosuna baktım daha şimdi güzel duruyorda markasını bilmiyorum sorun yaşar mıyım kaliteli mi

buda baya iyimiş k870t pro mu redragon k617 mi daha iyi
Ajazz ile reddragonu kıyaslamak saçma olur Ajazz tercihtir direk

Aktif olarak kullanıyorum yeni klavye aldım kurtuldum sonunda
Almanı önermem tuşlar parmağımı acıtıyor hem dandik hem de membran olmasına rağmen tak tuk ses çıkarıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,853
Üyeler
196,829
Son üye
saalikivi
Geri