Telefona Kahve Döküldi

Ceesry

80+
Reaksiyon skoru
32
telefonuma kahve döküldü döküldüğü gibi ıslak mendille sildim ama yan tuşları yapış yapış oldu basılı falan kalıyor basmak falan zor oluyor baya siliyorum sildikten sonra düzsliyor 10 dk sonra yine takılmaya başlıyor napabilirim model iphone 16

kanka aynısı bana da oldu kakolu oralet döküldü şarj yeri vs duş aldırdım telefona ufak pamuk parçasıyla ince yerleri sildim o yapışıklık geçti ama senin dediğin kadar abartı bir şey yaşamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kürdan ucuna pamuk veya peçete takabilirsin en körü ihtimalle bi telefonucda temizliğini yaptırman gerekebilir ama ne kadar erken karar verirsen o kadar iyi çünkü işin içinde şeker oldu mu çok problem yaşarsın

telefonuma kahve döküldü döküldüğü gibi ıslak mendille sildim ama yan tuşları yapış yapış oldu basılı falan kalıyor basmak falan zor oluyor baya siliyorum sildikten sonra düzsliyor 10 dk sonra yine takılmaya başlıyor napabilirim model iphone 16
Valla hocam bende bi Samsung Galaxy S4 vardı alkol aldığımız bir gün duşa girerken zeki bir yaratık olan arkadaşım lavaboya kusmuş bende telefonu lavabo yanına koyarken kusmuğun içine düşürmüştüm çıkarıp direkt kuruladım pirince yatırmıştım bir kaç saat sonra kendi kendine düzelmişti şanslımıydım yoksa pirinç mi işe yaradı fikrim yok ama deneyebilirsin.

Hocam şeker varsa sorun olma ihtimali yüksek kurudukça zarar görür en mantıklısı tanıdık telefoncu varsa açıp güzelce temizlettir. şekerden dolayı pirinç fayda etmez

Teşekkürler arkadaşlar bakıcam

İzopropil alkol ve kulak temizleme pamuğuyla deneyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri