Antonio Montana
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 427
Starbucks’ta 500 TL İndirim!
Güzel kampanya. Ben yararlandım, 2 saat sonra geldi 500 lira indirim.
Boykottan çok çâresiz kalmışlar be...![]()
www.vodafonepay.com.tr
DogrudurBoykottan çok çâresiz kalmışlar be...
şimdi önünden geçtim full oğlu full şubesiBoykottan çok çâresiz kalmışlar be...
Herkesin kendi vicdanı çoğu şubeyi kapattılar, şubeler azaltıldığı için oralarda çok satılıyormuş gibi gözüküyor. Bizim ülkede elinde starbucks kahvesi alınca statü atlayıp, aydın olduğunu düşünen büyük bir güruh var. Onlar olduğu sürece onların şubesinde her zaman birileri olurşimdi önünden geçtim full oğlu full şubesi
Çoğu şubeyi kapattılar mı ? Güldürmeyin adamlar para basıyor çoğu şubesi fullHerkesin kendi vicdanı çoğu şubeyi kapattılar, şubeler azaltıldığı için oralarda çok satılıyormuş gibi gözüküyor. Bizim ülkede elinde starbucks kahvesi alınca statü atlayıp, aydın olduğunu düşünen büyük bir güruh var. Onlar olduğu sürece onların şubesinde her zaman birileri olurStarbucks'dan Türk kahvesi falan alıyorlar bayağı komiğime gidiyor...
Yalnız starbucks filistin taraflıBoykottan çok çâresiz kalmışlar be...
yanlış anlamayın ama bu boykot işinin BU HALİYLE tutulabilir hiçbir yanı yok. netanyahu açıktan "tüm telefonlardaki çiplerin mimarisi bize ait. bizim sayemizde üretiliyor ve tüketiciye sunuluyor" dedi. neden akıllı telefonları tamamen boykot uğruna bırakmıyorsunuz? google mesela; açıktan destekliyor bu politikaları neden google kullanıyorsunuz? konu sadece yeme içme mi? microsoft misal netanyahu tarafında neden windows kullanıyorsunuz? neden linkedin hesabınız var? elon musk filistinlilerden yana mı yoksa israile mi yakın? neden bu boykotçuların X hesabı var?Herkesin kendi vicdanı çoğu şubeyi kapattılar, şubeler azaltıldığı için oralarda çok satılıyormuş gibi gözüküyor. Bizim ülkede elinde starbucks kahvesi alınca statü atlayıp, aydın olduğunu düşünen büyük bir güruh var. Onlar olduğu sürece onların şubesinde her zaman birileri olurStarbucks'dan Türk kahvesi falan alıyorlar bayağı komiğime gidiyor...
hocam boykotcular kendilerini ozel biri saniyor bir seyleri degistirebilecegini dusunuyoryanlış anlamayın ama bu boykot işinin BU HALİYLE tutulabilir hiçbir yanı yok. netanyahu açıktan "tüm telefonlardaki çiplerin mimarisi bize ait. bizim sayemizde üretiliyor ve tüketiciye sunuluyor" dedi. neden akıllı telefonları tamamen boykot uğruna bırakmıyorsunuz? google mesela; açıktan destekliyor bu politikaları neden google kullanıyorsunuz? konu sadece yeme içme mi? microsoft misal netanyahu tarafında neden windows kullanıyorsunuz? neden linkedin hesabınız var? elon musk filistinlilerden yana mı yoksa israile mi yakın? neden bu boykotçuların X hesabı var?
Güzel kampanya sayende 2 kahve bedavaya geldi teşekkürler![]()
www.vodafonepay.com.tr
TR'deki tüm şubeleri kapatıp gitseler yine istemedikleri kadar para basarlarBoykottan çok çâresiz kalmışlar be...
puhauha bizim buraya 3 şube daha açtılar ne kapatması yavHerkesin kendi vicdanı çoğu şubeyi kapattılar, şubeler azaltıldığı için oralarda çok satılıyormuş gibi gözüküyor. Bizim ülkede elinde starbucks kahvesi alınca statü atlayıp, aydın olduğunu düşünen büyük bir güruh var. Onlar olduğu sürece onların şubesinde her zaman birileri olurStarbucks'dan Türk kahvesi falan alıyorlar bayağı komiğime gidiyor...