🔥İndirim 🔥🔥 Vodafone Pay Kampanyalar 🔥🔥

A_TURAN_A

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,261
PZARAMA YÜZDE 50 İADE KAMPANYASI
1784144644874.webp

STARBUCKS 250 LİRA HEDİYE KAMPANYASI
1784144734481.webp

Birkaç tane daha kampanya var , tıkla gelsin de 250 lira nakit iade , e ticaret de 1000 liraya 250 lira nakit iade ya da 1 liraya hayat damacana su gibi. Detaylı diğer kampanyaları da inceleyip bakabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Birkaç tane daha kampanya var , tıkla gelsin de 250 lira nakit iade , e ticaret de 1000 liraya 250 lira nakit iade ya da 1 liraya hayat damacana su gibi. Detaylı diğer kampanyaları da inceleyip bakabilirsiniz.

%50 inditim makx 500 tl miş 1000 olsa çok iyiy olurdu

Vodafone davet linkiyle vodafone faturalı oluncada 30 gb veriyor 3 ay geçene atın

Hepsi birlikte kullanılabiliyormu yoksa sadece birinimi kullanabiliyoruz ?

1000 TL ürün alsam 500 iade olur mu pazaramadan

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bunlar faturana yansıt kampanyası, o yüzden kullanamam eskiden güzel kampanyalar oluyordu bunlar basit kalır.

Hepsi birlikte kullanılabiliyormu yoksa sadece birinimi kullanabiliyoruz ?
evet kullanabilirsiniz ama hepsinin açıklaması farklı farklı ona dikkat etmek gerekir , bazıları ilk kullanıma özel. Starbucks ı kesin alın ama herkese veriyor az önce aldım pazarama da herkese veriliyor yine

• Beğen
Reaksiyonlar: HCI4
Burada vodafone pay için vodafonlu olmak gerekiyor mu ?

Bunlar faturana yansıt kampanyası, o yüzden kullanamam eskiden güzel kampanyalar oluyordu bunlar basit kalır.
Eskiden de starbucks vardı 500 liraydı kullandım hediyesi yüklendi , şimdi de 250 veriyor kullandım yine hediyesi yattı

Sanal karta para yüklemeye çalışırken hep hata veriyor siz de normal mi

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
1000'e 250 ile %50 birleşiyor mu acaba birleşse fena olur.

Geri