Darmoshark M3 V2 Malzeme Kalitesi

Reaksiyon skoru
17
fare bugün geldi ama malzeme olarak çok kalitesiz gibi önceden ss prime kullanıyodum şimd m3 v2 nin tuşları hafif parmağımı degdirsem sallanma sesi geliyor nomralmi? tekerleğide ağır biraz

bende var öyle bir sorunu yok daha öncede çok fare kullandım kalitesiz hissettirmedi

Steelseries gibi pahalı malzemeden fiyat performans birşeye geçince normal bu durumlar bir süre sonra alışırsınız

bende var öyle bir sorunu yok daha öncede çok fare kullandım kalitesiz hissettirmedi
yan tuşlardan üsttekine parmağımı değdiriyorum mesela hafifçe sallanma sesi geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yan tuşlardan üsttekine parmağımı değdiriyorum mesela hafifçe sallanma sesi geliyor
birde kaç hz kullanmalıyım bu mouseyi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde kaç hz kullanmalıyım bu mouseyi
Kaç hz kullanacağınız ihtiyacınıza göre değişir şu ayarda kullan deriz memnun kalmazsınız fln çok kişisel bu ayar işi

Kaç hz kullanacağınız ihtiyacınıza göre değişir şu ayarda kullan deriz memnun kalmazsınız fln çok kişisel bu ayar işi
tamamdır hzyi deneyerek seçicem fakat bu malzeme kalitesi normalmi tekerlek sağa sola oynuyor hafif sallanıyor itince

Bende de aynı mouse var sadece yan tuşları biraz dandik onun haricî sıkıntı görünmüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,353
Üyeler
202,856
Son üye
User16738
Geri