Hp Omen 16-Am0005nt Alınır mı?

gorkemcls

80+
Reaksiyon skoru
5
Güzel cihaz, gameraider ile gamegaraj'da daha iyi birşeyler çıkabilir onlarada bak. Kroniği yok diye biliyorum yeni o. 5070Ti versiyonlarına falan bakmak lazım bütçe yetiyorsa ram kısılıp 5070ti alınması daha doğru olur.

Güzel cihaz, gameraider ile gamegaraj'da daha iyi birşeyler çıkabilir onlarada bak. Kroniği yok diye biliyorum yeni o. 5070Ti versiyonlarına falan bakmak lazım bütçe yetiyorsa ram kısılıp 5070ti alınması daha doğru olur.
İki markaya göre biraz da markanın ismi olduğu için bunu tercih ettim, 5070Ti alabilirim ama üniversitede bana 16 ram yetmeyecektir. Ekranı WUXGA olduğu için vram sorunu çekmem gibi.

İki markaya göre biraz da markanın ismi olduğu için bunu tercih ettim, 5070Ti alabilirim ama üniversitede bana 16 ram yetmeyecektir. Ekranı WUXGA olduğu için vram sorunu çekmem gibi.
QHD 5070 laptoplar kadar sorun yaşamazsınız, alınabilir güzel laptop.

QHD 5070 laptoplar kadar sorun yaşamazsınız, alınabilir güzel laptop.
Diğer arkadaşın dediği gibi gameraider vb. bakmak yerine bu daha mantıklı geldi. Hem bana biraz daha şarjı dayanacak bir laptop lazım sanırsam bu seri işlemciler daha güçlü oluyormuş. Laptopun genel olarak kötü diyebileceğimiz bir yanı yok ise alacağım bugün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,368
Üyeler
202,857
Son üye
emrekarayilan04
Geri