Nvidia'nın Yeni 616.56 Sürücüsü Titremelere Yol Açıyor

Tayfunns

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,627
8 bitte iken titreme yapıyor 10 bite almak sorunu cözüyor

Nvıdıa sorunu kabul etti
18098.webp

Son düzenleme:
8 bitte iken titreme yapıyor 10 bite almak sorunu cözüyor
Test eden arkadaş hangi oyun falan yazmamış ama bende sorun yok. Babci,geyta 5,bf6,re4,sipiderman falan oynadım

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Hayret AMD fanboyları akın etmemiş :D Aynı konu AMD için açılsa Nvidia fanboyları akın etmişti çoktan :D

Test eden arkadaş hangi oyun falan yazmamış ama bende sorun yok. Babci,geyta 5,bf6,re4,sipiderman falan oynadım
Yorumlara bakın görürsünüz eski sürücüye dönmek veya 10 bite yükseltmek sorunu cözüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Desktop Screenshot 2026.09.01 - 17.25.03.68.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayret AMD fanboyları akın etmemiş :D Aynı konu AMD için açılsa Nvidia fanboyları akın etmişti çoktan :D
Konuda ses seda yok :D

Son düzenleme:
forza horizon 6'da başıma geldi pcyi açıp oyuna girdiğimde titreme oluyor çıkıp geri girdiğimde düzeliyordu sebebi buymuş demekki teşekkür ederim

hotfix gelmesi lazım ben de tarayıcıda gezerken flickering ve arada siyah parlamalar oluyor. Hardware Acceleration kaparak şimdilik çözdüm ama sürücü bozuk o kesin.

hotfix gelmesi lazım ben de tarayıcıda gezerken flickering ve arada siyah parlamalar oluyor. Hardware Acceleration kaparak şimdilik çözdüm ama sürücü bozuk o kesin.
Nvidia kabul etti zaten ya cözerler
18098.webp

Laptop var kararma yapıyor ara ara browserda başkalarındada oluyormuş sorun bende değil :D

Hiç bir zaman güncelleme geldiği gibi güncellemeyin ve otomatik güncellemeyi kapatın sonra uğraşıp durmayın nvidia olsa bile buglu olabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,698
Üyeler
202,690
Son üye
azrrrrrr
Geri