OLED Monitör Tavsiyesi

burnin ömrü sıkıntı değilse olmaz
deneyimleri arasında çok fark var
hocam şöyle söyliyim qd oled kullandım açıkcası arkadaşlarımla konusuyoken illaki tükürük ekrana geliyor bu tükürüğü distile su ve kaliteli mikrofiber bez ile temizlemeye çalıştım dağıldı ve cıkmadı daha sonrasında %70 ipa ile denedim onunlada çıkmadı bu yüzden iade ettim wolede geçiyim dedim woledde aynı sorunlar olacaksa hiç geçmiyim yani

temizlik konusu ondada cok sıkıntı olacaksa mini led önerin olur mu peki
mesela elinde mikrofiber bez var ya
bezle monitörü tozunu şerit şerit al ama hiç bastırma, tozlar beze gelecek şekilde minimum temasla, bastırırsan arada kalan tozlar sürte sürte gider
1 şerit aldıktan sonra bezdeki tozları silk, sonra öyle öyle devam et
yağ lekesi gibi leke görürsen etrafa doğru dağıtma, ilk önce dairesel o bölgeyi kuruyla sil hiç dağıtmadan, geçmezse beze su damlat onunla sil, %99 geçer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam şöyle söyliyim qd oled kullandım açıkcası arkadaşlarımla konusuyoken illaki tükürük ekrana geliyor bu tükürüğü distile su ve kaliteli mikrofiber bez ile temizlemeye çalıştım dağıldı ve cıkmadı daha sonrasında %70 ipa ile denedim onunlada çıkmadı bu yüzden iade ettim wolede geçiyim dedim woledde aynı sorunlar olacaksa hiç geçmiyim yani
kuru ile silerken çok büyük alana dağıttıysan geçmiş olsun, kuru ile silerken çok dikkatli olmalıydın, beze aldığı gibi dağıtmaya çok müsait çünkü
bu kadar hassas olmasa güzel olur ama diğerinin de kendine has eksileri var, yapacak bir şey yok

mesela elinde mikrofiber bez var ya
bezle monitörü tozunu şerit şerit al ama hiç bastırma, tozlar beze gelecek şekilde minimum temasla, bastırırsan arada kalan tozlar sürte sürte gider
1 şerit aldıktan sonra bezdeki tozları silk, sonra öyle öyle devam et
yağ lekesi gibi leke görürsen etrafa doğru dağıtma, ilk önce dairesel o bölgeyi kuruyla sil hiç dağıtmadan, geçmezse beze su damlat onunla sil, %99 geçer
peki mat panelmi temizlik konusunda daha rahat olur glossy panelmi çizilme artı temizlik olarak

başlık takip. 25-30k arası mat olmayan monitör arıyorum.

bende aoc 260 hz 2 k vardı, 8 ay kullandım gecen hafta görüntü vermemeye basladı. ekrana ışık geliyor ama yazılar falan yok acil monitör lazım bana.
ben uzun ömürlü 2k istesem şu an idarelik bir şey alırım, trueblack600 veya pahalı gelirse trueblack500 qd alırım, ömür olarak woled pek benlik değil, 4. nesilde gittikçe artabilen gray banding var, 3. nesilde burnin ömrü daha kısa
idarelik dediğim de q27g42xne falan olabilir
eğer şu an en iyi deneyimi yaşatsın dersen mo27q28gr ve xg27aqwmg indirim kovalayabilirsin veya 3. nesil woled alabilirsin ama 6 sene kullanmak çok zor gibi, tayfun daha iyi bilir ömrünü
abl yüzünden qd oledde peak modu çoğu senaryoda düzgün çalışmıyor, trueblack400 bile daha gerçekçi olabiliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
ben uzun ömürlü 2k istesem şu an idarelik bir şey alırım, trueblack600 veya pahalı gelirse trueblack500 qd alırım, ömür olarak woled pek benlik değil, 4. nesilde gittikçe artabilen gray banding var, 3. nesilde burnin ömrü daha kısa
idarelik dediğim de q27g42xne falan olabilir
eğer şu an en iyi deneyimi yaşatsın dersen mo27q28gr ve xg27aqwmg indirim kovalayabilirsin veya 3. nesil woled alabilirsin ama 6 sene kullanmak çok zor gibi, tayfun daha iyi bilir ömrünü
abl yüzünden qd oledde peak modu çoğu senaryoda düzgün çalışmıyor, trueblack400 bile daha gerçekçi olabiliyor
en mantıklısı bu gibi duruyor mat değil herhalde bu, senin fikrin nedir bu monitör hakkında?

evet bu güzel
tayfun güncel satılan woledlerde kalite kontrol daha iyi de demişti, şu an alınabilecek en iyi 2k modellerden biri hatta, performansı yüksek olup fiyatını hak eden en iyisidir

ama fiyat 32kdan başlıyor gibi düşün, pttyi boşver @umix

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
evet bu güzel
tayfun güncel satılan woledlerde kalite kontrol daha iyi de demişti, şu an alınabilecek en iyi 2k modellerden biri hatta, performansı yüksek olup fiyatını hak eden en iyisidir

ama fiyat 32kdan başlıyor gibi düşün, pttyi boşver @umix
bunun indirimini beklemek lazım o zaman. idarelik ucuz 1080 p monitör alıp beklemek en iyisi teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,295
Üyeler
202,563
Son üye
ishootmail
Geri