Öneri Apple Watch Ultra 3 Kordon Tavsiyesi ?

Apple Watch Ultra 3 Kordon Tavsiyesi ?

• Orjinal

Oylar: 0 0.0%
  • Orjinal Olmayan

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    0

canokyay

80+
Reaksiyon skoru
30
Bu Gün Apple Watch Ultra Satın Aldım, Aldığım Yerde Sadece Small Alpine Loop Kordonlu Olarak Stokta Vardı, Güvendiğim Bir Platform Olduğu Için ve Sorun Yaşamamak Adına Kordonu Önemsemeyip Satın Aldım.
Ve Kutudan Çıkan Small Kordon Biraz Küçük Geldi.

Apple’daki Kordon Fiyatları Biraz Yüksek Geldi, Kalite Olarak Apple’a Yakın, Malzeme Kalitesi Olarak Kalitesiz Hissettirmeyen, Fiyat Olarak’da Abartı Olmayan Kordonları Nereden Bulabilirim ?

Kaliteli Kordon Alabileceğim Güvenli Bir Site Var Mı ?

Yoksa Sahibinden, Dolap Gibi Yerlerden Kutudan Çıkmış, Kullanılmamış Sıfır Orjinal Ürünlere Bakmak Daha Mı Mantıklı ?

Önerilerinizi Bekliyorum.

Bu Gün Apple Watch Ultra Satın Aldım, Aldığım Yerde Sadece Small Alpine Loop Kordonlu Olarak Stokta Vardı, Güvendiğim Bir Platform Olduğu Için ve Sorun Yaşamamak Adına Kordonu Önemsemeyip Satın Aldım.
Ve Kutudan Çıkan Small Kordon Biraz Küçük Geldi.

Apple’daki Kordon Fiyatları Biraz Yüksek Geldi, Kalite Olarak Apple’a Yakın, Malzeme Kalitesi Olarak Kalitesiz Hissettirmeyen, Fiyat Olarak’da Abartı Olmayan Kordonları Nereden Bulabilirim ?

Kaliteli Kordon Alabileceğim Güvenli Bir Site Var Mı ?

Yoksa Sahibinden, Dolap Gibi Yerlerden Kutudan Çıkmış, Kullanılmamış Sıfır Orjinal Ürünlere Bakmak Daha Mı Mantıklı ?

Önerilerinizi Bekliyorum.
istersen bikordon sitesine bakın hocam yada amazondan vs bakın 2. el siteleribnde ürün sıfırda olsa kordon replika olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,698
Üyeler
202,689
Son üye
Etooo
Geri