Vodafone Pay Yemeksepeti Kampanyasını Daha İyi Hale Getirme(Gameon)

buraksyhn1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
161
Öncelikle bunun için türk telekom modemi kullanmak gerekiyor ve gameonlu olmak gerekiyor.
Bu kodu aldıktan sonra vodafone pay iade kampanyasına katılıyoruz.
en az 600 tllik yemek ekledikten sonra buradaki kodla yemeğimiz 350ye düşüyor ve vodafone pay ile ödersek 200 tl iade geliyor yani 600tllik siparişimiz 150ye geliyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-01 211827.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-01 211827.webp
    83.2 KB · Hit: 387
Kim uğraşır bunla

Öncelikle bunun için türk telekom modemi kullanmak gerekiyor ve gameonlu olmak gerekiyor.
en az 600 tllik yemek ekledikten sonra buradaki kodla yemeğimiz 350ye düşüyor ve vodafone pay ile ödersek 200 tl iade geliyor yani 600tllik siparişimiz 150ye geliyor.
Vodafone pay iade kampanyası hangisi

kod verebilecek var mı ? bende telekom yok ...

Gameon bynogame ve playstore kodu da veriyor kullanmayacak varsa alabilirim :)

vodafone da iade den ayrı olarak happy kısmından direk yemeksepeti 200 tl kupon veriyor.

vodafone pay için vodafone hesabıma para yüklemem gerekiyormu yoksa faturaya filan mı yansıyor sepeti hazırladım bekliyorum,
ödeme kısmında vodafone pay görünmüyor normal kart gibi giricem sanırım ?
paylaşım icin ayrıca tşkler
edit: yüklemek gerekiyormuş,ben kredi kartıyla yükledim 22-23 lira kesinti yaptı fakat eft bekleyemem acil söyledim, anında 200 tl iade geldi

Son düzenleme:
vodafone pay için vodafone hesabıma para yüklemem gerekiyormu yoksa faturaya filan mı yansıyor sepeti hazırladım bekliyorum,
ödeme kısmında vodafone pay görünmüyor normal kart gibi giricem sanırım ?
paylaşım icin ayrıca tşkler
edit: yüklemek gerekiyormuş,ben kredi kartıyla yükledim 22-23 lira kesinti yaptı fakat eft bekleyemem acil söyledim, anında 200 tl iade geldi
Eskiden kart ile cüzdan ayrıydı şuan birleşmiş ben de bugün yapacağım yorumunuz için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,854
Üyeler
202,413
Son üye
acur_bjk
Geri