Pc topladığım icin bütçe cok kısıtlı ama sadece 1 yil kullanacağim sonrasında kardeşime verip yeni birş3y alacağım bu butcede daha üste cikmadan önerilcek herhangi bir telefon varmı sıfır 2. El farketmez
IMEI kayitliysa hiçbir sorun olmazYurtdisi ikiside sorunolurmu
Yurtdisi ikiside sorunolurmu
Tecno çok daha iyi.Bunuda önerdiler omix o1 iconuda hangisini alayim
Az daha çıkarsan cmf phone 1 alPc topladığım icin bütçe cok kısıtlı ama sadece 1 yil kullanacağim sonrasında kardeşime verip yeni birş3y alacağım bu butcede daha üste cikmadan önerilcek herhangi bir telefon varmı sıfır 2. El farketmez
Casper alma aşırı kötü onun yerine tuşlu telefon kullanmanı önetirin casper yerine yada yanonda çevitmeli yelefın taşı onun yeirne casper alınmazCasper viax45mi bumu
Ona baktım turuncu rengi sevmem slinda ona ragmen alcaktım islemcisi baya iyide 15e cikmis..Az daha çıkarsan cmf phone 1 al
Edit 15 olmuş vay be
Kullandinizmi hocam o modelini bazi kullananlarin övdüğünü gördüm amoled ve 120 hzCasper alma aşırı kötü onun yerine tuşlu telefon kullanmanı önetirin casper yerine yada yanonda çevitmeli yelefın taşı onun yeirne casper alınmaz
O modeli değilde başka bit model vatdı bizde 5000mah fln ama 2000mah gibi hissetriyor sarjı çok hılzı bitiyır ekran güzel fln değildiOna baktım turuncu rengi sevmem slinda ona ragmen alcaktım islemcisi baya iyide 15e cikmis..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kullandinizmi hocam o modelini bazi kullananlarin övdüğünü gördüm amoled ve 120 hz