Yardım 12 Bine Telefon Önerisi Acil

myzre.

80+
Reaksiyon skoru
106
Pc topladığım icin bütçe cok kısıtlı ama sadece 1 yil kullanacağim sonrasında kardeşime verip yeni birş3y alacağım bu butcede daha üste cikmadan önerilcek herhangi bir telefon varmı sıfır 2. El farketmez

Pc topladığım icin bütçe cok kısıtlı ama sadece 1 yil kullanacağim sonrasında kardeşime verip yeni birş3y alacağım bu butcede daha üste cikmadan önerilcek herhangi bir telefon varmı sıfır 2. El farketmez
Az daha çıkarsan cmf phone 1 al
Edit 15 olmuş vay be

Az daha çıkarsan cmf phone 1 al
Edit 15 olmuş vay be
Ona baktım turuncu rengi sevmem slinda ona ragmen alcaktım islemcisi baya iyide 15e cikmis..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Casper alma aşırı kötü onun yerine tuşlu telefon kullanmanı önetirin casper yerine yada yanonda çevitmeli yelefın taşı onun yeirne casper alınmaz
Kullandinizmi hocam o modelini bazi kullananlarin övdüğünü gördüm amoled ve 120 hz

Ona baktım turuncu rengi sevmem slinda ona ragmen alcaktım islemcisi baya iyide 15e cikmis..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullandinizmi hocam o modelini bazi kullananlarin övdüğünü gördüm amoled ve 120 hz
O modeli değilde başka bit model vatdı bizde 5000mah fln ama 2000mah gibi hissetriyor sarjı çok hılzı bitiyır ekran güzel fln değildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,587
Üyeler
202,657
Son üye
Kader.7
Geri