❌İndirim Bitti! Gıgabyte Mo27q2a 280hz 2k OLED 23500tl

bu monitör geçen hafta 35 liraya satıldı amazon satıcılı. hemen aldım. tandem qd-oled yapısında bu monitör. 4k için en f/p monitörlerden birisi. ama konudaki 2k monitörle arasında aşırı fiyat farkı var. 2K da alınabilir.
hazır alıyorken 4k alayım diye düşündüm. 2k ve 4k arasında kaldım bende çok pahalı 4klar ama 23 bin lira da az değil

Birinin 17 ye aldığını duyduysam almam o monitörü aga
O hatalı fiyattı. Alıcıları arayıp söylediler bunu, insiyatif kullanıp yolladılar. Yoksa o fiyata düşmedi. Bu monitörüde 17'ye daha alamazsın. Düşsede sen görene kadar biter stoğu :D

Burn in garanti kapsamında mı gigabyte için öyle diyorlar fakat hiç bir yerde göremedim

@Tayfunns hocam sen monitör işlerinden anlıyorsun. Bazı yorumlarda oled alınca 4-5 yıla çöp oluyor demişler. Bu model alınır mı oled avantajı/dezavantajı nedir ? Miniled daha mı sorunsuz ve uzun ömürlü olur ?

Kullanıyorum hypernits ile parlaklık güzel seviyeye geliyor hdr açtığınız gibi monitörün hdr tepkileri baya canlı bir hale geliyor. Şuanda asus 4. Nesil tandem kullaniyorum görüntü olarak gigabyte i hdr yi daha çok beğenmiştim renkler daha doygun. Asus da çok ince ayar gerekiyo. Ayrıca dahili hoparlörü de gayet yeterli ve is görüyor. Bir de tabii kvm switch destegi gördüğüm en güzel monitör bu fiyata da gayet güzel.
Hocam selam. Bu mesajda bahsettiğiniz asus monitör nedir?

bu monitör geçen hafta 35 liraya satıldı amazon satıcılı. hemen aldım. tandem qd-oled yapısında bu monitör. 4k için en f/p monitörlerden birisi. ama konudaki 2k monitörle arasında aşırı fiyat farkı var. 2K da alınabilir.
Hocam Gigabyte Aorus MO27U2 35 e mı aldınız

Selamlar.ASUS Rog Strix XG27AQWMG bu model hocam.
Cevap için teşekkürler hocam. Çok önemli bir sorum olcak.

Şu an 165hz 2k ips monitör kullanıyorum. Yeni monitör almak istiyorum. Baya model gördüm aslında ama en son baktıklarım:
Mo27q2a ile XG27AQWMG modelleri. Mo27q2a 26 bin, asus 30 bine geliyor. Bir de Msi 273QP var. Gigabyte ile benzer yapısı.
Asus modeli çok güzel gibi sadece gri tonda bir sorunu var sanırım tüm woledlerde olduğu gibi. Ben ağırlıklı rekabetçi ve single oyun için kullanacağım. Siz hangisini önerirsiniz görüntü, gecikme, işlevsellik vb?

Sağolun şimdiden.

Son düzenleme:

Şu an 165hz 2k ips monitör kullanıyorum. Yeni monitör almak istiyorum. Baya model gördüm aslında ama en son baktıklarım:
Mo27q2a ile XG27AQWMG modelleri. Mo27q2a 26 bin, asus 30 bine geliyor. Bir de Msi 273QP var. Gigabyte ile benzer yapısı.
Asus modeli çok güzel gibi sadece gri tonda bir sorunu var sanırım tüm woledlerde olduğu gibi. Ben ağırlıklı rekabetçi ve single oyun için kullanacağım. Siz hangisini önerirsiniz görüntü, gecikme, işlevsellik vb?

Sağolun şimdiden.
Şimdi eger gri tondaki sorun senin için sorun değilse asusun paneli hem daha yeni hem de proximity sensor var. Oledin ömrü için mükemmel bi özellik. Kalan özellikler olarak zaten oledler arası pek bir fark yok. Gecikme falan oledde olan şeyler değil. Ben sırf o sensor için asusa geçtim ekran başından kalkınca ekranı kapatıyor diye.

Şimdi eger gri tondaki sorun senin için sorun değilse asusun paneli hem daha yeni hem de proximity sensor var. Oledin ömrü için mükemmel bi özellik. Kalan özellikler olarak zaten oledler arası pek bir fark yok. Gecikme falan oledde olan şeyler değil. Ben sırf o sensor için asusa geçtim ekran başından kalkınca ekranı kapatıyor diye.
Teşekkürler.

Peki sensör dışında görüntü ve diğer konulard anasıl farkları var? Gigabyte bir sorun var mı mesela? Aradaki fiyat farkına değecek bir şey var mı? Siz ne önerirsiniz?

Sağolun şimdiden.
Mag273qp x24 yerine mag271qp x24 tercih edin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler.

Peki sensör dışında görüntü ve diğer konulard anasıl farkları var? Gigabyte bir sorun var mı mesela? Aradaki fiyat farkına değecek bir şey var mı? Siz ne önerirsiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,960
Üyeler
203,286
Son üye
umut204
Geri