Ps5'ten Ps5 Pro'ya Geçmeye Değer mi

Eren Cem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
6 ay önce ps5 almıştım 32kya 2 kol sarj istasyonlu cihaz şimdi arkadaşım yurt dışına gidiyormuş oradan 53kya falan getirebiliyor ps5 pro benim ps5'e 20-23 sayıp üstüne 30k falan ekleyip ps5 proya geçmek mantıklı mı sizce ps5 bana yetiyor aslında pcde var gta 6 içinde 30 fps olacak diyor ikiside kararsız kaldım.

Hayır tabii ki.

Ben olsam ps5 i satıp pc yükseltridim gta6 yı 30fps oynamazdım fragmanı izlerken 30fps in nasıl oyunu kötüleştirdiğini hissettim tabi herkesin kendi tercihi

PS5 Pro'da kaç FPS vereceği belli mi? PS5'te bile ne olacağını daha düne kadar bilmiyorduk. 120 de verse geçilmez ayrı konu da, devlet sırrı gibi saklamalarına ayar oluyorum.

Ben olsam ps5 i satıp pc yükseltridim gta6 yı 30fps oynamazdım fragmanı izlerken 30fps in nasıl oyunu kötüleştirdiğini hissettim tabi herkesin kendi tercihi
Fragman 30FPS bile değildi. Yalnız PS5 Pro gereksiz konsol bence. PS4 Pro da gereksizdi düzden farkı zor anlaşılıyordu (şuan var bende) ama bu PS5 Pro daha da gereksiz. PS4 Proda en azından %40 güçlü işlemci vardı o biraz kurtarıyordu bunda bütün olayı PSSR denen şeye bağlamışlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PS5 Pro'da kaç FPS vereceği belli mi? PS5'te bile ne olacağını daha düne kadar bilmiyorduk. 120 de verse geçilmez ayrı konu da, devlet sırrı gibi saklamalarına ayar oluyorum.
İşlemci aynı olduğu için düz model 30 Pro 60 verecek diyemezler zaten kapasite belli. Ben başından beri demiştim ya ikisi de 60FPS destekler ya ikisi de 30FPS kalır Pro daha yüksek FPS verecek gibi düşünmeyin diye.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,918
Üyeler
202,430
Son üye
nasilsinbro
Geri