Hp Omen Laptop Alınır mı?

Enes_96

80+
Reaksiyon skoru
17
Arkadaşım mühendislik öğrencisi okul ve oyun oynamak için laptop arıyor bütçesi bu bantta daha üstüne çıkamıyor. Oyun oynayacağı zaman evinde 2k monitör ile kullanacak o yüzden panelin kötülüğü çok sorun olmaz gibi geldi bana. Önerilerinizi bekliyorum.

Yalnız ekranı 2k değil diye biliyorum. 1920 x 1200 çözünürlük yazıyor ilan detayında. Bir de ekran kartı 55w sanırsam. 5060 evet ama 55w ne kadar tatmin eder soru işareti. İş görür mü? İnternette incelemelerini gördüm. Güzel görünüyor.

Arkadaşım mühendislik öğrencisi okul ve oyun oynamak için laptop arıyor bütçesi bu bantta daha üstüne çıkamıyor. Oyun oynayacağı zaman evinde 2k monitör ile kullanacak o yüzden panelin kötülüğü çok sorun olmaz gibi geldi bana. Önerilerinizi bekliyorum.
Ekranı çok kötü onun dışında güzel işini görür,

5060 2k ekranda oyunlarda zorlanır, vram darboğaz yapar üstüne. 2K oyun oynamak icin bu fiyatın çok üstüne çıkman gerek

5060 2k ekranda oyunlarda zorlanır, vram darboğaz yapar üstüne. 2K oyun oynamak icin bu fiyatın çok üstüne çıkman gerek
2k değil zaten bait gibi bişi 1920x1200 ekran

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,158
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri