anakartın modeli nedir? birde ekran kartını sök tak yaptınmı?İslemcim 7800x3d termal macunu değiştirdim ekran gelmedi ramı çıkar tak yapmadım olmadı
Ekran kartına dokunmadım anakart asus b650mranakartın modeli nedir? birde ekran kartını sök tak yaptınmı?
Monitörü anakarta bağlamış olabilir misin?İslemcim 7800x3d termal macunu değiştirdim ekran gelmedi ramı çıkar tak yapmadım olmadı
Hayır ekran kartına takıyorum 7800x3d de apuda olduğu için anakartada takdım ordanda alamadım gorüntuMonitörü anakarta bağlamış olabilir misin?
CPU güç kablolarını söktün mü hiç anakarttan takmayı unutmuş olmayasın?Hayır ekran kartına takıyorum 7800x3d de apuda olduğu için anakartada takdım ordanda alamadım gorüntu
Yok dokunmadım onlaraCPU güç kablolarını söktün mü hiç anakarttan takmayı unutmuş olmayasın?
AnladımYok dokunmadım onlara
Hayır nasıl yapcamAnladım
Bios sıfırlamayı denedin mi?
Bilgisayara bağlı tüm kabloları çıkar ardından bios pilini sökHayır nasıl yapcam
pc açılırken anakart ledlerinde hangi renkler yanıp sabit kalıyor? ya da hiç yanan varmıEkran kartına dokunmadım anakart asus b650mr
kanka adam termal macun değiştirdim diyorcpu yu hiç söktünmü yerinden