R ReingX 80+ Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 124 Reaksiyon skoru 10 2 Eylül 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 tunaruby yazmış: cpu yu hiç söktünmü yerinden Devamı için tıklayın... Hayır
kurnazkedi 80+ Katılım 2 Eylül 2026 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 2 Eylül 2026 #15 Anakartin pinlerine zarar vermiş olabilir misin fazla bilmiyorum ama benimde başıma gelmişti işlemciyi söktünmü
Anakartin pinlerine zarar vermiş olabilir misin fazla bilmiyorum ama benimde başıma gelmişti işlemciyi söktünmü
tunaruby 80+ Katılım 26 Ağustos 2026 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 2 2 Eylül 2026 #16 evet yinede belli olmaz sökmüştür felan. nolur nolmaz diye sordum
R ReingX 80+ Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 124 Reaksiyon skoru 10 2 Eylül 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 igito yazmış: pc açılırken anakart ledlerinde hangi renkler yanıp sabit kalıyor? ya da hiç yanan varmı Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 2 Eylül 2026 kanka adam termal macun değiştirdim diyor Devamı için tıklayın... Anakartta arıza ışığı özelliği yok zaten ondan dolayı çözemiyorum Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 2 Eylül 2026 OrkunJJ yazmış: Bilgisayara bağlı tüm kabloları çıkar ardından bios pilini sök 3-5 defa 30 ar saniye güç düğmesine basılı tut ardından da 15 20 dakika kadar bekle Devamı için tıklayın... Tamam denicem
igito yazmış: pc açılırken anakart ledlerinde hangi renkler yanıp sabit kalıyor? ya da hiç yanan varmı Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 2 Eylül 2026 kanka adam termal macun değiştirdim diyor Devamı için tıklayın... Anakartta arıza ışığı özelliği yok zaten ondan dolayı çözemiyorum Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 2 Eylül 2026 OrkunJJ yazmış: Bilgisayara bağlı tüm kabloları çıkar ardından bios pilini sök 3-5 defa 30 ar saniye güç düğmesine basılı tut ardından da 15 20 dakika kadar bekle Devamı için tıklayın... Tamam denicem
igito 80+ Gold Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 6,971 Reaksiyon skoru 2,320 2 Eylül 2026 #18 ReingX yazmış: Anakartta arıza ışığı özelliği yok zaten ondan dolayı çözemiyorum Devamı için tıklayın... evet bende göremedim belki ben yanlış bakmışımdır diye söyledim.
ReingX yazmış: Anakartta arıza ışığı özelliği yok zaten ondan dolayı çözemiyorum Devamı için tıklayın... evet bende göremedim belki ben yanlış bakmışımdır diye söyledim.