Iem Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
34
Bütçe
1700
Kulaküstü çok terlettiği için alıyorum. Sadece bilgisayarda kullanacağım. Şarkı dinliyorum, arkadaşlarla konuşuyorum, ekip oyunları oynuyorum. FPS oyunları oynamıyorum. Mikrofonunu asla kullanmayacağım, harici mikrofonum var. Vermek istediğim para 1700 TL. Eğer çok fark edecekse 3000 de olur, bu yüzden her bütçeye göre önerebilirsiniz.

1700 butcede 2 secenek var:
Muzik daha onemliyse Tangzu Wan'er SG 2 Red Lion
Rekabetci fpslerde daha iyi performans istiyorsan Kiwi Ears Belle

Butceyi 3k cikarirsan fark gercekten duyulabilir ve deger evet.
Bu butcede de 2 farkli onerim var: Kiwi Ears Cadenza II ve Kefine Klean SV
Turkce inceleme videolarini atiyorum bir bakarsin.

1700 butcede 2 secenek var:
Muzik daha onemliyse Tangzu Wan'er SG 2 Red Lion
Rekabetci fpslerde daha iyi performans istiyorsan Kiwi Ears Belle

Butceyi 3k cikarirsan fark gercekten duyulabilir ve deger evet.
Bu butcede de 2 farkli onerim var: Kiwi Ears Cadenza II ve Kefine Klean SV
Turkce inceleme videolarini atiyorum bir bakarsin.

Bütçeyi 3000 yapmaya karar verdim nedense 1700 tl küsür bir şeyin iyi olabileceğine çok ikna olamadım inceleme videolarında yok o sesler kötü bu sesler kötü diye bahsediyorlar. Klean sv alayım diyorum çünkü diğerinin stoğu yok. Klean sv'nin type c versiyonunu mu almalıyım 3.5 mm versiyonunu mu almalıyım? Pcde type c girişi yok. Ses kalitesinin iyi olması için nasıl bir senaryo oluşturmalıyız?

Bütçeyi 3000 yapmaya karar verdim nedense 1700 tl küsür bir şeyin iyi olabileceğine çok ikna olamadım inceleme videolarında yok o sesler kötü bu sesler kötü diye bahsediyorlar. Klean sv alayım diyorum çünkü diğerinin stoğu yok. Klean sv'nin type c versiyonunu mu almalıyım 3.5 mm versiyonunu mu almalıyım? Pcde type c girişi yok. Ses kalitesinin iyi olması için nasıl bir senaryo oluşturmalıyız?
Harici dac + kefine klean sv (daha pahalı)
Sv type c + usb a dönüştürücü (daha ucuz)

Klean SV aldım hayatımın en kötü kararıydı. Yine forumdan öneri aldım yine çöp çıktı. Daha 1 tane doğru öneri vermediniz ne zaman aklınız başınıza gelecek gerçekten çok merak ediyorum. Daha 1 gün kullanmadım kablo birleştirme yerinin leş tasarım sayesinde kablo koruması paramparça oldu yukarı aşağı nah hareket ettirisiniz onu. Kablosu kısacık kasayı yanıma almama rağmen yetişmiyor. Önerdiğiniz Alfais dönüştürücü de bozuk çıktı onun da yenisine ayrı 300 tl bayıldım. Aldığım ses de xm4'e göre çok daha iyi olmalıyken hiçbir upgrade yok. Soluk ve cansız geliyor. Ses kartı alayım desem type c versiyonu aldırttığınız için bağlayamayacağım. İade edeyim desem "jelatini açılmamış" istiyorlar. Elimde 3500 TL patladı gitti.

Klean SV aldım hayatımın en kötü kararıydı. Yine forumdan öneri aldım yine çöp çıktı. Daha 1 tane doğru öneri vermediniz ne zaman aklınız başınıza gelecek gerçekten çok merak ediyorum. Daha 1 gün kullanmadım kablo birleştirme yerinin leş tasarım sayesinde kablo koruması paramparça oldu yukarı aşağı nah hareket ettirisiniz onu. Kablosu kısacık kasayı yanıma almama rağmen yetişmiyor. Önerdiğiniz Alfais dönüştürücü de bozuk çıktı onun da yenisine ayrı 300 tl bayıldım. Aldığım ses de xm4'e göre çok daha iyi olmalıyken hiçbir upgrade yok. Soluk ve cansız geliyor. Ses kartı alayım desem type c versiyonu aldırttığınız için bağlayamayacağım. İade edeyim desem "jelatini açılmamış" istiyorlar. Elimde 3500 TL patladı gitti.
ben de iem aramak için girmiştim foruma, yıkıldım şu an. geçmiş olsun dostum. ne almak gerekir ki acaba, ben de arıyorum.

elit müzikden ben kafama göre aldım memnunum genel olarak herşeyinden çok berrak sesi var kz as 10 pro

ben de iem aramak için girmiştim foruma, yıkıldım şu an. geçmiş olsun dostum. ne almak gerekir ki acaba, ben de arıyorum.
Iem alınmaz gibi ya. Sesin 100 liralık pazar kulaklığı gibi gelmemesi için kulaklığı kulak kanalına iyice sokman lazım o da 2 dakika sonra ağrı yapıyor maalesef. Daha baştan tasarım hatası var yani. Klean sv'den çıkan en küçük kulaklık silikonları air podsun orta boyuna falan denk geliyor. Ben air pods'da bile en küçüğünü kullanıyorum...

Iem alınmaz gibi ya. Sesin 100 liralık pazar kulaklığı gibi gelmemesi için kulaklığı kulak kanalına iyice sokman lazım o da 2 dakika sonra ağrı yapıyor maalesef. Daha baştan tasarım hatası var yani. Klean sv'den çıkan en küçük kulaklık silikonları air podsun orta boyuna falan denk geliyor. Ben air pods'da bile en küçüğünü kullanıyorum...
İşte en büyük endişem o. Ben eskiden kulak içi kulaklık bile kullanmıyordum hiç, arkadaştan denemiştim, takamamıştım bile, hiç rahat gelmemişti. Kulak içine gelen kısmı yuvarlak, düz kulaklıkları kullanıyordum, hala çok eski bir kulaklığım var hatta onu kullanıyorum. Iem'den de bu yüzden çekiniyorum, aynı rahatsızlığı yaşarım diye. Dıştan filan şekilli görünüyor, ses de çok iyi diyor herkes ama takınca kulağın içindeki ve üstündeki his nasıl olacak o önemli

Artık jelatini açılmamış istemiyorlar ama sizin tarafınızdan yapıldığı için bilmiyorum almazlar gibi. Belkide herkese IEM gitmiyordur bende 4 tane IEM+ K11 Amfi var çok memnunum hepsinden kişisel bir şey daha çok. Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,126
Üyeler
202,797
Son üye
ahmeterensh
Geri