Dove Duş Jeli 450 Ml 139,95tl, Hasata Baldo Pirinç 2 Kg 189,95 TL

Reaksiyon skoru
50
Pirinç

1788437567079.webp

Duş Jeli

1788437554191.webp

DUŞ JELİNİ 2Lİ OLARAK BU FİYATA ALDIM PİRİNÇTEDE EXTRA BİR İNDİRİM YOK SIK SIK BU FİYATLARDA

hoca duş jeli sıcak fırsat değil gibi
Mavi olan versiyonu geçen 2 li alımda kampanya vs vardı ama bu versiyonunu görmedim ben indirimde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1788438779001.webp

Bu da pirinç

1788438821124.webp

Şu an daha uygunu varsa link atın faydalanalım hocam.

Mavi olan versiyonu geçen 2 li alımda kampanya vs vardı ama bu versiyonunu görmedim ben indirimde.

Alıntıyı görüntüle

Bu da pirinç

Alıntıyı görüntüle

Şu an daha uygunu varsa link atın faydalanalım hocam.
hoca başka üründe güzel fırsatlar olabilir yani daha ucuza bulabiliyorsun mağazada gördüğüm kadarıyla diyorum çünkü ben almıyorum ailem alıyor 80 e falab bulursun illa

hoca başka üründe güzel fırsatlar olabilir yani daha ucuza bulabiliyorsun mağazada gördüğüm kadarıyla diyorum çünkü ben almıyorum ailem alıyor 80 e falab bulursun illa
Anladım hocam bulursanız paylaşın faydalanalım. Benim şu an ve 1-2 haftadır araştırmalarım sonucu bu fiyatlar bu ürün marka model açısından en uygun olanları. 4 tane dove duş jelini bende 160 tl ye aldım hatta konusunu ben açtım. Ama bu çeşit farklı olduğu için uygun geldi fiyatı.

Anladım hocam bulursanız paylaşın faydalanalım. Benim şu an ve 1-2 haftadır araştırmalarım sonucu bu fiyatlar bu ürün marka model açısından en uygun olanları. 4 tane dove duş jelini bende 160 tl ye aldım hatta konusunu ben açtım. Ama bu çeşit farklı olduğu için uygun geldi fiyatı.
evet ben indirimleri pek takip edemiyorum ben de paylasacagim yakin zamanda

stok bitmiş

Ekler

• Ekran Görüntüsü (835).webp
    Ekran Görüntüsü (835).webp
    23.3 KB · Hit: 10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,041
Üyeler