necatichdar
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
hoca duş jeli sıcak fırsat değil gibi
evet normaş fiyatları gibiDUŞ JELİNİ 2Lİ OLARAK BU FİYATA ALDIM PİRİNÇTEDE EXTRA BİR İNDİRİM YOK SIK SIK BU FİYATLARDA
Mavi olan versiyonu geçen 2 li alımda kampanya vs vardı ama bu versiyonunu görmedim ben indirimde.hoca duş jeli sıcak fırsat değil gibi
hoca başka üründe güzel fırsatlar olabilir yani daha ucuza bulabiliyorsun mağazada gördüğüm kadarıyla diyorum çünkü ben almıyorum ailem alıyor 80 e falab bulursun illaMavi olan versiyonu geçen 2 li alımda kampanya vs vardı ama bu versiyonunu görmedim ben indirimde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bu da pirinç
Alıntıyı görüntüle
Şu an daha uygunu varsa link atın faydalanalım hocam.
Anladım hocam bulursanız paylaşın faydalanalım. Benim şu an ve 1-2 haftadır araştırmalarım sonucu bu fiyatlar bu ürün marka model açısından en uygun olanları. 4 tane dove duş jelini bende 160 tl ye aldım hatta konusunu ben açtım. Ama bu çeşit farklı olduğu için uygun geldi fiyatı.hoca başka üründe güzel fırsatlar olabilir yani daha ucuza bulabiliyorsun mağazada gördüğüm kadarıyla diyorum çünkü ben almıyorum ailem alıyor 80 e falab bulursun illa
evet ben indirimleri pek takip edemiyorum ben de paylasacagim yakin zamandaAnladım hocam bulursanız paylaşın faydalanalım. Benim şu an ve 1-2 haftadır araştırmalarım sonucu bu fiyatlar bu ürün marka model açısından en uygun olanları. 4 tane dove duş jelini bende 160 tl ye aldım hatta konusunu ben açtım. Ama bu çeşit farklı olduğu için uygun geldi fiyatı.
Hocam onu bende aldım ürün içeriği farklı sadece.stok bitmiş