15-20 Bin TL Bandında Bilgisayar Koltuğu Önerisi

brycexyz

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhaba herkese. Şu anda xdrive akıncı koltuğunu kullanıyorum ama eskidiği için yenisini alacağım. Çok memnum değilim şu ankinden. Sırtı çok desteklemiyor, biraz kambur bir pozisyona sokuyor insanı. Ayrıca deri olması da hiç hoşuma gitmiyor çok terletiyor. Aşağıda linkini bıraktığım koltuğu arkadaşımda gördüm. O baya hoşuma gitti. Sizin daha iyi önerileriniz var mı bu fiyat civarlarına.

ikea markus. medium versiyon normal olan, large yeni çıkan. 180 boyundayım medium markustan memnunum.

Marcus iyi mi acaba ne kadar süredir kullanyorsun ? bende hawk fab v4 var rezil bir şey hiç memnum değilim.

ocak 2024te almışım. 2.5 sene olmuş hala ilk günki gibi iyi durumda. zaten 10 yıl garantisi var büyük ihtimalle 9. yılı gibi garantiye yollarım bakım için.

edit: şuan öğrenci evinden aile evine döndüm geçici olarak gaming chair kullanıyorum. markus gaming chairlara bin basar. bu sandalye benden habersiz alınmış yoksa aldırmazdım. 2. markusumu da alıcam aile evine :dddd

Gaming chairlar çok gereksiz geldi bana da artık. Gördüğüme göre ofis koltukları rahatlık açısından çok çok daha iyi deniliyor. Markus dışında kaliteli ofis koltuğu önerileri var mı?

Gaming chairlar çok gereksiz geldi bana da artık. Gördüğüme göre ofis koltukları rahatlık açısından çok çok daha iyi deniliyor. Markus dışında kaliteli ofis koltuğu önerileri var mı?

aynen öyle. gaming chairler cidden para tuzağı gibi. ben aldığımda araştırırken markus fiyatı için en iyisiydi. hatta fiyatının bi tık üstü içinde. zaten oradan sonrasına ben maddi olarak çıkamadığımdan bakmamıştım. 2.5 senede düzgün bir ürün çıkmış mıdır bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,710
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62
Geri