Pixel_12
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
kupon kodu nedir yoksa özel bir tanımlamamı gerekiyor500 kupon varsa 1800 liraya geliyor incehesapta
kupon kodu nedir yoksa özel bir tanımlamamı gerekiyor500 kupon varsa 1800 liraya geliyor incehesapta
Daha önce aldığın ama iptal edilen siparişler için 500 kupon tanımladılarkupon kodu nedir yoksa özel bir tanımlamamı gerekiyor
Pairing mode a alYav 2 gün oldu ürün elime geçeli (asura) dongle la bağlayamıyorum kılavuzdaki herşeyi yapıyorum Ai a soruyom olmuyor takılı cihazlar kısmında dongle ı takınca reciever update yazıyor cihaz olarak bende birde atk Battle Axe pro var o yanımda değil ama onu aldığımda onun dongle ı taksam bi işe yarar mı öncelik olarak kendi dongle ını nasıl eşleştiricem yardım ederseniz
Ne o detaylı açıklarmısınPairing mode a al
Bunun bir yolu var kısaca anlatmak gerekirse ATK firmware yerine AOLION'nın kendi firmware'ini kullanırsan düzeliyor. ATK'da yaptığın işlemin aynısını yapman lazım sadece. Firmware linkini aşağıya bırakıyorumGüncellemeden önce yoktu birini eski haline getirme ihtimalim yokmu?
www.aoliongaming.com
Evet bunu bende farkettim 250 Hz'e düşüyor polling rate ama 250 Hz polling rate hikayeli oyunlarda yeterli. Eğer eski haline çevirmek istiyorsan yukarıdaki linkten Gamepower'ın kullandığı AOLION firmware'ine ulaşabilirsin böyle yapınca tekrardan kontrolcü 1000 Hz oluyor.birsey fark ettim atk axe pro nun firmware'ni update ettiğinizde polling rate dongle 2.4ghz de 1000hz den 150 180hz lere düşüyor.
Dualsense in üstünde tepinir asura, asla 4 5 bin lira verme dualsense’egeçen aylarda ps5'imi satmıştım dün pc için fc27 aldım oyunun çıkmasını bekliyorum dualsense alırım diye düşünüyordum ama bu konuyu gördüm üşenmedim 37 sayfayı okudum benzer fiyattaki ürünlere baktım, indirimli satıldığı1700tlye gerçekten bedava bir kolmuş şuanda 2300 e almayı düşünüyorum ama akşamı bekleyeyim dedim belki indirime girer diye, @Diavelin hocam diger arkadaşların sorularına yazdığıncevaplar ve yorumlar için teşekkürler benimde kafamdaki soruları cevaplamış oldun
Asura güzel bir kontrolcü ama Dualsense kadar bütçen varsa çok daha iyi kontrolcüler var o yüzden Dualsense parasına sana Mojhon Storm, Leajoy Xeno Plus veya GameSir Cyclone 2 öneririm. Ama dersen ki çok para vermek istemiyorum o zaman Asura'yı alabilirsin.geçen aylarda ps5'imi satmıştım dün pc için fc27 aldım oyunun çıkmasını bekliyorum dualsense alırım diye düşünüyordum ama bu konuyu gördüm üşenmedim 37 sayfayı okudum benzer fiyattaki ürünlere baktım, indirimli satıldığı1700tlye gerçekten bedava bir kolmuş şuanda 2300 e almayı düşünüyorum ama akşamı bekleyeyim dedim belki indirime girer diye, @Diavelin hocam diger arkadaşların sorularına yazdığıncevaplar ve yorumlar için teşekkürler benimde kafamdaki soruları cevaplamış oldun
Oyun deneyimi babında Dualsense kötü bir kontrolcü değilde malzeme kalitesi leş bir kontrolcüDualsense in üstünde tepinir asura, asla 4 5 bin lira verme dualsense’e
Mojhon Storm gorunus olarak hosuma gitti ama asura indirime girerse 1 degil 2 tane almak daha mantıklı geldi bir arkadaşım vb geldiginde oynamak için ama stormda stokda yok acaba bu fiyatlarda dpad ile analogun yerını zaman zaman degıstırebilecegim bir kol varmı acaba ne diye geçiyorlar varsa araştırayımAsura güzel bir kontrolcü ama Dualsense kadar bütçen varsa çok daha iyi kontrolcüler var o yüzden Dualsense parasına sana Mojhon Storm, Leajoy Xeno Plus veya GameSir Cyclone 2 öneririm. Ama dersen ki çok para vermek istemiyorum o zaman Asura'yı alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyun deneyimi babında Dualsense kötü bir kontrolcü değilde malzeme kalitesi leş bir kontrolcü