Sıfır Aldığım OLED Monitörde Çizik Çıktı

BangBrang

80+
Reaksiyon skoru
7
msı mag 271qp oled monitör aldım ekranın sağ üst tarafında bir çizik var dış yüzeyinde ama sadece ışık tutup yakından bakınca ve dokununca belli oluyor görüntüde herhangi bozukluk yok ghosting ışık sızması ve ölü piksel yok iade etmelimiyim

Modele bakmaya üşendim fakat parlak oled ise şaşırılmamalı.Çok narin.Çok nazlı monitor

msı mag 271qp oled monitör aldım ekranın sağ üst tarafında bir çizik var dış yüzeyinde ama sadece ışık tutup yakından bakınca ve dokununca belli oluyor görüntüde herhangi bozukluk yok ghosting ışık sızması ve ölü piksel yok iade etmelimiyim
Hocam, iade etmeniz daha iyi olur. Ek olarak, monitör nasıl?

Hocam, iade etmeniz daha iyi olur. Ek olarak, monitör nasıl?
Monitor cok guzeldi siyahlar muazzam ama o cizik beni cok hayal kirikligina ugratti cok sogudum kutuya geri koydum iade edicem bir dahada oled almam buyuk ihtimal cok pahali olmasindan degil bu kadar para verip boyle sacma seylerin olmasi

Monitor cok guzeldi siyahlar muazzam ama o cizik beni cok hayal kirikligina ugratti cok sogudum kutuya geri koydum iade edicem bir dahada oled almam buyuk ihtimal cok pahali olmasindan degil bu kadar para verip boyle sacma seylerin olmasi
Hocam değişim talep edin öyle denk gelebiliyor her seferinde sıkıntılı olacak diye bir şey yok. Monitörden memnunsanız bence sıfırıyla değişim isteyin.

QD-OLED, ek olarak bir de glossy olduğu için normal. WOLED alabilirsin çizilmesi daha zor, temizliği kolay ama tabii onun da kendine has sorunları var.

İade yada değişim yapın. Değişim çok daha mantıklı bir seçenek tabii ki.

Cihazı nereden aldınız hocam?
Amazon türkiye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam değişim talep edin öyle denk gelebiliyor her seferinde sıkıntılı olacak diye bir şey yok. Monitörden memnunsanız bence sıfırıyla değişim isteyin.
Vazgeçtim her seferinde kusurlu urun yolliyacaklar buyuk ihtimal surekli kutudan cikar koy iade et yorucu isler bunlar o kadar para veriyoruz alisverismi yapiyoruz kumarmi oynuyoruz belli degil

Glossyler çok hassas siz yapmadığınıza veya evden biri yapmadığına emin misiniz en küçük parmak değse veya parmağınız değdi diye sildiyseniz vs de oluşabilir.

Glossyler çok hassas siz yapmadığınıza veya evden biri yapmadığına emin misiniz en küçük parmak değse veya parmağınız değdi diye sildiyseniz vs de oluşabilir.
Ekran jelatinini cikarir cikarmaz telefonun feneri ile kontrol ettim bildiginiz cizik ekran yollamislar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,696
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri