❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Mojhon Storm gorunus olarak hosuma gitti ama asura indirime girerse 1 degil 2 tane almak daha mantıklı geldi bir arkadaşım vb geldiginde oynamak için ama stormda stokda yok acaba bu fiyatlarda dpad ile analogun yerını zaman zaman degıstırebilecegim bir kol varmı acaba ne diye geçiyorlar varsa araştırayım
Modüler kontrolcü diyoruz biz onlara Türkiye içerisinde düzgün parçalarıyla alabileceğiniz bir model tam olarak yok örnek veriyorum ZD O+ Excellence modeli var modüler ama yerini değiştirebilmeniz için parçasını almanız lazım yurt dışından alma imkanınız varsa öneririm BEITONG Pangu olur şu an en iyi modüler kontrolcü

Reciever update gözüküyor dongle ı takınca asura nın çözemiyorum bir türlü pairing mod felan işe yaramıyor nasıl bağlıcam 2.4 ile

Bunun bir yolu var kısaca anlatmak gerekirse ATK firmware yerine AOLION'nın kendi firmware'ini kullanırsan düzeliyor. ATK'da yaptığın işlemin aynısını yapman lazım sadece. Firmware linkini aşağıya bırakıyorum

Evet bunu bende farkettim 250 Hz'e düşüyor polling rate ama 250 Hz polling rate hikayeli oyunlarda yeterli. Eğer eski haline çevirmek istiyorsan yukarıdaki linkten Gamepower'ın kullandığı AOLION firmware'ine ulaşabilirsin böyle yapınca tekrardan kontrolcü 1000 Hz oluyor.
Aynen aolion k20 tmr firmware sabah yükledim tekrardan 1000hz oldu, bf 6 call of gibi oyunlarda oynadığım için benim içn önemli

Arkadaşlar arka tuşlar ya alt kısımdaki tuhaf tuşlar analog ya da yön tuşları gibi çalışıyor. Oyunlarda bu tuşlara ekstra buton ayarlayamıyormuyuz. Mesela bus similatör oynuyoruz ve arka tuşa atama yapmak istiyoruz analog gibi çalışıyor.

Arkadaşlar arka tuşlar ya alt kısımdaki tuhaf tuşlar analog ya da yön tuşları gibi çalışıyor. Oyunlarda bu tuşlara ekstra buton ayarlayamıyormuyuz. Mesela bus similatör oynuyoruz ve arka tuşa atama yapmak istiyoruz analog gibi çalışıyor.
Ekstra tuşlara makro kaydedebilirsin veya gamepad üzerindeki herhangi bir tuşu ve zor kullanılan gamepad tuşları atayabilirsin örnek vermek gerekirse L3 ve R3 kullanımı ben hep arkada tuşlarla yapıyorum analogla kullanmak zor oluyor diye onun dışında mortal kombat veya street fighter gibi birden fazla tuş kombinasyonuyla oynadığın oyunlarda ise makro kaydediyorum ve 4-5 tuşa basmaktansa tek tuşa basıyorum gamepad benim yerime o komboyu yapıyor

Ekstra tuşlara makro kaydedebilirsin veya gamepad üzerindeki herhangi bir tuşu ve zor kullanılan gamepad tuşları atayabilirsin örnek vermek gerekirse L3 ve R3 kullanımı ben hep arkada tuşlarla yapıyorum analogla kullanmak zor oluyor diye onun dışında mortal kombat veya street fighter gibi birden fazla tuş kombinasyonuyla oynadığın oyunlarda ise makro kaydediyorum ve 4-5 tuşa basmaktansa tek tuşa basıyorum gamepad benim yerime o komboyu yapıyor
nasıl yapıcam hocam. gamepad uygulaması var mı

Ben de atk driverı yukledim hubda 2.4de goruyor ve 250hz degil hala 1000 hzde calısıyor gamepadla.comda test ettim

Bu hz değerlerini nerden yükseltebiliyoruz bi siteye girdim tepe değer 181hz diyor monitörüm 180 hz ondan mı acaba :D

Bu hz değerlerini nerden yükseltebiliyoruz bi siteye girdim tepe değer 181hz diyor monitörüm 180 hz ondan mı acaba :D
onunla alakalı oldugunu sanmıyorum benim monitörüm 240 ama 1000 alıyorum sunun ile guncellemeyi denediniz mi https://cdn.atk.pro/device/download/keylinker/keylinkerpro/V3.22.zip

Pcde fc27 oynamak için kol alacağım xbox kolu yerine 2300e bunu almak mantıklı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,694
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri