🔥İndirim MSI 26.5 Mag 271qp Qd-OLED X28 Peşin Fiyatına 6 Taksit 26.999,00tl

Rehberlerinize bayağı baktım, oralardan da çok fazla yardım alacağım. Çok teşekkürler🐱🐈🐱

Aynen fiyatı kazık ona yapacak bir şey yok.

Yeni parti ürünlerde azaltıldı Amazon üzerinden alırsanız bu riske değecektir. QD oled icinde leke ve cizilme sorunu var sorunsuz bir panel yok

Şu an piyasada satılan en iyi OLED monitörler 4.nesil tandem modeller örneğin XG27AQWMG, MO27Q28GR

trueblack 500 qd oledlerde bayağı iyi. En azından trueblack 400 qd modellerden biraz daha parlak lar ancak fiyatları uçuk.

Üçüncü seçenek acele yoksa 2027 beklemektir 4.nesil ve 5.nesil qd oled 2k 27'' panel ve monitörler tanıtıldı.

Bu yeni modellerden 4.nesil olan yeni kaplama(daha iyi cizilme direnci, daha az macenta tonu, daha iyi siyah derinliği vs qd oled icin) , Trueblack500, biraz daha iyi grey banding performansı, Penta Tandem panel (tandem woled gibi), daha iyi black crush performansı (gri tonlarını siyaha dönüştürüp detayları kırpmıyor artık, en basit haliyle ekranda gördügünüz detay seviyesi arttı) ve 320hz ile geliyor.

5.nesil qd oled ise 4.nesile yazdıklarıma ek olarak RGB şerit, Trueblack600 ve 400hz ile gelecek.

Yani çok ciddi bir gelişme söz konusu.

Seneye bunlar gelince 4.nesil tandem woled paneli cogu kisin icin önermeyi pek düşünmüyorum acıkcası. Spesifik durumlarda yine önerebilirim ancak QD oled öne geçecek tekrardan cogu zaman qd oled öneririm yüksek ihtimal. Sonra gecen sene neden bana 30k ya bunu önerdin demeyin. Her yıl daha iyisi geliyor.

5.nesil yeni qd oled

4.nesil yeni qd oled
bu mesajla olaylar netleşti sanırım, şu an beklemek en iyisi.
3 hafta 28k ilandaymış nasıl bulamadın.
1k indirim var sadece önceki fiyatına göre 34-35k falan hikaye hocam.
Alıntıyı görüntüle
tamam hocam 2 gün yapıp kaldırmıslar. şu an fiyat uygun değil mi sence?

Aldım gitti. Asus VG27BQ kullanıyordum uzun zamandir oled bakıyordum 6 aylık pesin fiyat taksit MSI olunca alayım dedim

21375.webp

MAG273QP X24 kırpılmış versiyon değil. Ama 2025 de ABL (parlaklık limitleyici) sorunu vardı bu modelde msı 2026 da firmware ile güncellemişti sorun cözüldü mü bilmiyorum cünkü güncel bir yorum görmedim.
1 haftadır deniyorum patlama sahnelerinde artık güneş yok olmuş gibi ekran sönmüyor tek fark edebildiğim şey bu pek anlamam zaten

ben aldım bende sorun yok. testleride yaptım ölü pikselde yok.
bir kac gün daha denemek lazım ama hemen konusmak olmaz.
MAG271QP X24 Amazonda daha ucuz. MSI MPG 271QRX 360HZ QD OLED monitör ile test yapılmış kıyas olarak işaretledim.
18455.webp
18454.webp

Testte X50 500hz modelide var sonuçlar arasında pek fazla fark yok. X50 500hz model ve MPG serisi 40 bin TL zaten 35k bu monitör için mantıksız

Kıyas için displayspec bakılabilir aynı monitörler. X28 fiyatının fazla olması beyaz olması, 40hz daha yüksek olması ve serbest piyasadan kaynaklanmakta.

MSI 4k 240hz modelini 38k ya satarken 27k 2k 280hz icin normal bir fiyat.

Mag271qp x24 23k bandında iken X28 almak mantıksız olur.

Bir başka modelde 280hz MSI 27k ya düştü. Satın alım olmayınca fiyatlar düşer 35k komik bir para bu monitörler için.

Özetle indirim yok konuda.

Fiyat kaliteye belirlemez her zaman serbest piyasa olduğunu isterse satıcıların 100k da yazabileceğini unutmayın.

Yapmanız gereken üst model kaç lira alt model kaç lira hesabı. 4k 240hz model 38k, 2k 500 mpg model (konudaki MAG) 40 bin TL iken MAG271Q X28 35 lira etmez.

İkiside MAG271QP x24 ve MAG271QP X28 3.nesil Semi glossy QD-OLED panel kullanıyor. İkiside MSI marka mag serisi. İkiside Trueblack400 ve Peak1000 gibi özelliklere sahip. Birisi 240hz diğeri 280hz olay bu.

Arada indirimsiz 13 lira fark edecek ne fark var? Hiç bir şey. O zaman 35k dan 27k ya düşmesi indirim midir yoksa olması gereken fiyat mıdır? Bence hala X28 modeli pahalı ben olsam fiyat farkını ödemezdim. Amazonda koşulsuz iade hakkı var istersen x24 al kendi gözünle gör hiç bir fark olmayacak birebir aynı gözükecek ler %99 oranında. Aynı kaliteyi daha ucuza alıcaksın.

Serbest piyasayı görüyor musun? Asus aynı monitörü 25k lira daha pahalıya satıyor. İkiside 360hz 5.nesil qd oled panel. Asus 10k fiyat düşürse bunu indirim olarak sayıp alacaklar vardır illaki.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,950
Üyeler
202,749
Son üye
bakiikoc
Geri