❌İndirim Bitti! Razer Barracuda X | Kablosuz Gaming Kulaklık | 3,365₺

catsped

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,510
Fiyat uzun zamandır ilk defa bu kadar uygun. Normalde 4,000₺'den aşağı düşmüyordu.
Mobil uygulamada yeni hesap açarsanız 250₺ yeni kullanıcı kuponuyla daha da ucuza alabilirsiniz. Taksit imkanı da var.
Satıcısı amazon.com.tr

https://www.amazon.com.tr/Razer-Barracuda-Platformlu-SmartSwitch-Kumanda/dp/B09X5G16ZM

Screenshot_5.webp

Son düzenleme:
2 yıldır kullanıyorum ve yorumum şu ki, bir 3-5 yıl daha kullanırım. İnanılmaz ama halen sıfır kondisyonunda neredeyse.

Geçen kasımda 2bine almıştım. Güzel kulaklık ama uzun kullanımda kafayı sıkıyor

2 yıldır kullanıyorum ve yorumum şu ki, bir 3-5 yıl daha kullanırım. İnanılmaz ama halen sıfır kondisyonunda neredeyse.
Bu senin güzel kullanman ile alakalı bence

Geçen kasımda 2bine almıştım. Güzel kulaklık ama uzun kullanımda kafayı sıkıyor
O indirimden sonra bir daha öyle bir indirim gelmedi. Aylardır 4,000₺ bandında ve hiçbir şekilde düşmedi. Bu bütçede düzgün kulaklık bulmakta zorlanır olduk artık.

Unutmuşum gerçekten. Ekleyeyim. Paylaş kısmına basarak link kopyalayınca otomatik ref ekliyor. Bu şekilde link nasıl alıyoruz?
Amazon influencer iseniz Ortak OLMAYANLAR bağlantısını paylaş seçeneği ile alın hocam

2022 versiyonu bide direkt alınır bu fiyata

Menteşeleri çatlıyor önermiyorum çok narin kulaklık

Nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum. 1 senedir filan ses tekerini oynatırken cızırtı oluyor ve ses şiddetti sağda-solda ayrı oynuyor. Bunun için garantisi bitmeden önce garantiye yollayacağım. Onun haricinde bir sorun yaşamadım, genel olarak memnunum.

Barracudası var tavsiye etmem dip ses var microfon dış ses çok alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,706
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62
Geri