Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

iyi olduğu söyleniyor. ben de almayı düşündüm , bir kaç incelemesine baktım. güzel ürüne benziyor. ama ben bilgisayara/monitör altına bağlamak için istiyordum da, bağlantılar alttaymış. arkada olsa daha iyi olurdu bence...o yüzden almadım...
Bitmiş

iyi olduğu söyleniyor. ben de almayı düşündüm , bir kaç incelemesine baktım. güzel ürüne benziyor. ama ben bilgisayara/monitör altına bağlamak için istiyordum da, bağlantılar alttaymış. arkada olsa daha iyi olurdu bence...o yüzden almadım...
leco 108 kullanıyordum monitör altı zindan etti biraz bana bakalım bu nasıl olacak baglantılarına hiç bakmadım direk çektim :kekw:

Lian Li Lancool 207 nasıldır? Alınır mı? Egzoz fanı yok. Fanların RGB siz pek hoş değil. Ancak öndeki iki 140mm 110CFM fan ve arkasının komple geniş delikli ızgaralar hoşuma gitti.

Aradaki 1000 lira farka değer mi iki sitede de 3 taksit yapabiliyorum max vade farksız.
Kutulu işlemcinin 1 yıl daha fazla garantisi oluyor karar senin kendim alsam kutulu alırdım

Bu kulaklık için ne düşünüyorsunuz? Sizce bu fiyata alınır mı? Razer barracuda kullanıyorum ondan geçmeye değer mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,700
Üyeler
202,691
Son üye
mege123
Geri