mail mi atmam lazım, tam olarak nasıl başvuru yapabilirimzaten kimse esnaf ta yaptığı stajdan memun değil amele niyetine kulanıyolar kimsede memun kalşmicak resmi yerlere büyük şirketlere başvuru yap ben mercedeste yapıyom sende kendi gölümünle ilgili bul 15 kişiyiz 2 kişi remi yerdeyiz diğer 13 tanesi sürünüyo
Kral yaptigi stajdan memnun kalan biri varmi ilk onu bul. Stah demek kolelik demek.Geçen seneden tanıdıklarımdan hiç biri memnun değil
Şuanda staj yapan birisi olarak yorumunuza öyle bir katılıyorumki.ulan çalışmaya lafım yok fakat çalışmamın karşılığı verilen ücret baya koyuyo bana şahsen.Kral yaptigi stajdan memnun kalan biri varmi ilk onu bul. Stah demek kolelik demek.
staj yerim belli oldu, okul buldu =)Allah staj yeri arayanların yardımcısı olsun. Millet bu sayfada yine staj yeri bulmuş, bölümden midir? Nedir artık bende okul bulmasın diye resmen yırtındım. Bizim aileyi bırak kompe sülalede bağlantı yok. Tamamen rastgele gerçekleşti benim bulmam. Staj işi megaşehirde veya merkezlerde yaşamıyorsanız tam çevre işi. Allah'tan kimseyle küsüşmemişim. Bağlantın çevren yoksa okula el mahkumsun. Okulun gönderdiği de bedavaya genelde çalıştıran yerler oluyor.