Çok doğru.Fiyatlar ayni kullanim ayni rezillik ayni her sey ayni sanki adamlar birbiriyle anlasmis gibi hareket ediyorlar. Kalite desen yerlerde artik hangi operatormus takmiyorum hepsi birbirinden beter.
Insanlar degismedikten sonra bu duzen degismez.
İstanbulun göbeğinde E5 de giderken internet kesiliyordu Türktelekomdayken sözleşme bitiminden sonra direk Türkcelle geçtimde işte türkcell de adam ütüyor işte.al birini vur ötekine. bizi yıllardır 3 firmaya muhtaç bıraktılar. telekomda "sınırsız sosyal medya + 100 gb internet" paketine 800₺ ödüyorum ama rezalet bir interneti var. yıllardır taahhüt bitişinde en uygun pakedi kim sunarsa ona geçiyorum. başka da bir çare bırakmıyorlar bize.
bazen kampanya fiyatları falan denk gelince aslında telekomla aynı seviyede fiyatlar bulunabiliyor ama o da her zaman olmuyor işte. geçen sene turkcellden 40 gb 400 lira gibi bir paket öderken taahhüt bitiminde aynı pakete 800 lira çektiler. telekomdan baktım 80 gb paketi 400 liraya almıştım. aşırı bir dengesizlik var sektörde. mevcut müşteriyi yolup yeni müşteri çekme üzerine kurulu bir sistem.İstanbulun göbeğinde E5 de giderken internet kesiliyordu Türktelekomdayken sözleşme bitiminden sonra direk Türkcelle geçtimde işte türkcell de adam ütüyor işte.