Türkiye'deki Mobil Operatörlerin Fahiş Fiyatları Hk.

Bir hafta önce Netflix konusunda anti batı kafasında bir üyenin yaptığı yorum geldi aklıma. Yerli ve milli şirketlerimizin tavrı çok farklı sanki.

Fiyatlar ayni kullanim ayni rezillik ayni her sey ayni sanki adamlar birbiriyle anlasmis gibi hareket ediyorlar. Kalite desen yerlerde artik hangi operatormus takmiyorum hepsi birbirinden beter.
Insanlar degismedikten sonra bu duzen degismez.
Çok doğru.

Özellikle T ile başlayan... Ücretsiz gb diye oyun koymuşlar bende tabii ki oynadım bi baktım parayı çekmiş ve diğerlerine göre de çok pahalı

al birini vur ötekine. bizi yıllardır 3 firmaya muhtaç bıraktılar. telekomda "sınırsız sosyal medya + 100 gb internet" paketine 800₺ ödüyorum ama rezalet bir interneti var. yıllardır taahhüt bitişinde en uygun pakedi kim sunarsa ona geçiyorum. başka da bir çare bırakmıyorlar bize.

al birini vur ötekine. bizi yıllardır 3 firmaya muhtaç bıraktılar. telekomda "sınırsız sosyal medya + 100 gb internet" paketine 800₺ ödüyorum ama rezalet bir interneti var. yıllardır taahhüt bitişinde en uygun pakedi kim sunarsa ona geçiyorum. başka da bir çare bırakmıyorlar bize.
İstanbulun göbeğinde E5 de giderken internet kesiliyordu Türktelekomdayken sözleşme bitiminden sonra direk Türkcelle geçtimde işte türkcell de adam ütüyor işte.

İstanbulun göbeğinde E5 de giderken internet kesiliyordu Türktelekomdayken sözleşme bitiminden sonra direk Türkcelle geçtimde işte türkcell de adam ütüyor işte.
bazen kampanya fiyatları falan denk gelince aslında telekomla aynı seviyede fiyatlar bulunabiliyor ama o da her zaman olmuyor işte. geçen sene turkcellden 40 gb 400 lira gibi bir paket öderken taahhüt bitiminde aynı pakete 800 lira çektiler. telekomdan baktım 80 gb paketi 400 liraya almıştım. aşırı bir dengesizlik var sektörde. mevcut müşteriyi yolup yeni müşteri çekme üzerine kurulu bir sistem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,294
Üyeler
203,781
Son üye
ruax
Geri