Yardım Amazon.Com.Tr Telefonuma Dooğrulama Kodu (Otp) Gelmiyor.

Lowe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
586
Amazon.com.tr de yaklaşık 1 aydır telefonuma doğrulama kodu gelmiyor hesabımdan telefon numaramı silip tekrar eklemeye çalıştım eklerkende gelmiyor. müşteri hizmetlerini aradığımda hesap uzmanlarımız inceleyecek dedi 72 saat içinde dönüş sağlanacak dedi fakat hala geri dönüş sağlanmadı. 8 gün oldu çözüm yok bu durumu yaşayıp çözebilen var mı tüm forumlara baktım yabancı tr farketmeksizin kimse böyle bi sorunla karşılaşmamış.

Amazon.com.tr de yaklaşık 1 aydır telefonuma doğrulama kodu gelmiyor hesabımdan telefon numaramı silip tekrar eklemeye çalıştım eklerkende gelmiyor. müşteri hizmetlerini aradığımda hesap uzmanlarımız inceleyecek dedi 72 saat içinde dönüş sağlanacak dedi fakat hala geri dönüş sağlanmadı. 8 gün oldu çözüm yok bu durumu yaşayıp çözebilen var mı tüm forumlara baktım yabancı tr farketmeksizin kimse böyle bi sorunla karşılaşmamış.
spama düşüyor olmasın

spama düşüyor olmasın
yok hocam apple'la da görüştüm. operatörümle de herhangi bi sorun olmadığını engelleme veya kısıtlama olmadığını söylediler. farklı bir cihazada da denedim android oraya da doğrulama bildirimi gelmiyor maalesef

yok hocam apple'la da görüştüm. operatörümle de herhangi bi sorun olmadığını engelleme veya kısıtlama olmadığını söylediler. farklı bir cihazada da denedim android oraya da doğrulama bildirimi gelmiyor maalesef
yeni hesap aç benimde n11 de olmuştu yeni hesap açtım sorun kalmadı

yeni hesap aç benimde n11 de olmuştu yeni hesap açtım sorun kalmadı
1788620601618.webp

3-5 kez denedikten sonra da bu hatayı veriyor.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Dün esprisine arkadaşımın kartını elime alıp Amazon'da sadece hesap numarası ve ismini yazarak sipariş vermeye çalıştım. Ne kod ne de başka bir bilgi istemeden 5000 TL'lik siparişi onayladı. Yani biri kartınızı yerde bulsa ya da sadece hesap numarası ve son kullanma tarihini bilse rahatça içini boşaltabilir.

Dün esprisine arkadaşımın kartını elime alıp Amazon'da sadece hesap numarası ve ismini yazarak sipariş vermeye çalıştım. Ne kod ne de başka bir bilgi istemeden 5000 TL'lik siparişi onayladı. Yani biri kartınızı yerde bulsa ya da sadece hesap numarası ve son kullanma tarihini bilse rahatça içini boşaltabilir.
kankacım zaten amazonda çok nadiren 3d doğrulama istiyor. konumuzla ne alakası var bunun

Ee kanka birilerine kartını buldurtmayıver sen de? Amazon mu suçlu bu durumda

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe
Ee kanka birilerine kartını buldurtmayıver sen de? Amazon mu suçlu bu durumda
Ne kadar zekice bir düşünce böyle. Markette pos cihazına kartını tutarlen arkandaki eleman kart numaranı görse Amazon'a girip istediği her şeyi yapabilecek ve bunu normal karşılıyorsun. Neredeyse tüm alışveriş platformları doğrulama isterken Amazon'un çat diye onaylaması ve bunu engellemeyle ilgili bir ayarın olmaması saçma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,694
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri