• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

🔥İndirim LG 39gx950b-B 5k2k OLED 59.500 TL

gaming oledler tamamen para tuzağı, 4k 32 inch qd oled monitor ile 4k 48 inch tandem woled nasıl aynı fiyat aklım almıyor zorla TV alacağız.
bide o kadar para veriyorsun 0 donanim var monitorde, tv de en azindan 50 tane ozellik var yarin pc bozulsa oturur netflix izlersin.

gaming oledler tamamen para tuzağı, 4k 32 inch qd oled monitor ile 4k 48 inch tandem woled nasıl aynı fiyat aklım almıyor zorla TV alacağız.
bide o kadar para veriyorsun 0 donanim var monitorde, tv de en azindan 50 tane ozellik var yarin pc bozulsa oturur netflix izlersin.
Hocam sırf sizin gibi düşünüp tandem oled 48” C6 aldım ses sistemi bile çok iyi hem pc hem konsolda kullanacağım masa derinliği 80 oturma pozisyonu ile 1 metre oluyor uzaklık

Hocam sırf sizin gibi düşünüp tandem oled 48” C6 aldım ses sistemi bile çok iyi hem pc hem konsolda kullanacağım masa derinliği 80 oturma pozisyonu ile 1 metre oluyor uzaklık
benim de dusundugum bir model, masam sizinki kadar derin değil maalesef masa masrafı da çıkacak gibi :D

Millete anlatamıyoruz, 65" oled parasını kıç kadar oled monitöre veren para harcamayı bilmeyenler nedeniyle piyasa düşmüyor. Bu birçok üründe maalesef böyle. Bu cihazın olması gereken makul fiyat 30 bin. Ama bu hesapsız para harcayan gamer geçinen arkadaşlar nedeniyle piyasa saçma sapan bir yerde.

Geri