Poco m8 pro 5gGündelik kullanım için istiyorum biraz da iş güç olur. Oyun oynamam ama paylaşım da açacağım. 20 25k civarında bir telefon almak istiyorum ama yurt dışı almak istiyorum ne önerirsiniz
İphone istemiyorum android istiyorum. Yd almak istiyorum. M8 pro bence kötü bir cihaz kafamda 15t ve 17t var sizce nasıllarPoco m8 pro 5g
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yurt dişı dersen şimdi iphonecular saldırıxıak
UZun zaman kullanıcakdan brnce yd almaİphone istemiyorum android istiyorum. Yd almak istiyorum. M8 pro bence kötü bir cihaz kafamda 15t ve 17t var sizce nasıllar
Niye kiUZun zaman kullanıcakdan brnce yd alma
Knk max 1 yıll kullanıbion galiba sonra telefon gg daha kullanamazsın galiba ama tab bilmikm e sim fln biraz uğraştırıcı bence bildiğin yolda gitNiye ki
Server kayıt atıyorlar xiaomi de özellikle sorun olmuyor yine de teşekkür ederimKnk max 1 yıll kullanıbion galiba sonra telefon gg daha kullanamazsın galiba ama tab bilmikm e sim fln biraz uğraştırıcı bence bildiğin yolda git
Xiaomi ve Pixel cihazlara server kayıt atıyorlar.Knk max 1 yıll kullanıbion galiba sonra telefon gg daha kullanamazsın galiba ama tab bilmikm e sim fln biraz uğraştırıcı bence bildiğin yolda git
Türkiye imesı mı atıyor yaniXiaomi ve Pixel cihazlara server kayıt atıyorlar.
Bir bakıma evet. Ama daha garanti versiyonu.Türkiye imesı mı atıyor yani
Öyle 10 yıl boyuncw sorunsuz mu oluyor yani bide ücretlimi ya bendemi alsamBir bakıma evet. Ama daha garanti versiyonu.
İllegalmi yoksa legalmiBir bakıma evet. Ama daha garanti versiyonu.
Evet. Dümdüz sorunsuz oluyor. Server Kayıttan yamuk olmaz. Tabii ki ücretli yapan telefoncunun işinin ehli olması gerek.Öyle 10 yıl boyuncw sorunsuz mu oluyor yani bide ücretlimi ya bendemi alsam![]()
Öyle 10 yıl boyuncw sorunsuz mu oluyor yani bide ücretlimi ya bendemi alsam
İllegalmi yoksa legalmi
He kaçak olan ama bu ven legal sandım başka telefonun imeisını alıp yapılmıyoemu buEvet. Dümdüz sorunsuz oluyor. Server Kayıttan yamuk olmaz. Tabii ki ücretli yapan telefoncunun işinin ehli olması gerek.
Hiçbir kayıt biçimi legal değil