25k Ya Telefon Önerisi

He kaçak olan ama bu ven legal sandım başka telefonun imeisını alıp yapılmıyoemu bu
Tamamen ona dayalı. Yurtdışından aldığım Pixel 11 Pro'yu kağıt üzerinde yasal bir TR S3 Mini gösteriyorsun.

Tamamen ona dayalı. Yurtdışından aldığım Pixel 11 Pro'yu kağıt üzerinde yasal bir TR S3 Mini gösteriyorsun.
Hocam arkadaşa da açıklamışsınız teşekkür ederim. Size zahmet bana telefon önerir misiniz 17t nasıl sizce

Hocam arkadaşa da açıklamışsınız teşekkür ederim. Size zahmet bana telefon önerir misiniz 17t nasıl sizce
Kötü değil ama Xiaomi 15 falan alsan daha güzel olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

30-35 aralığına çıkarsanız 15 Ultra'da harika bir cihaz.

Kötü değil ama Xiaomi 15 falan alsan daha güzel olur.

30-35 aralığına çıkarsanız 15 Ultra'da harika bir cihaz.
Düz 15 bulamadım aslında ilk kafamda o vardı. S25 ultra var bende yd, ikinci tel olarak alacağım aslında. 15 ultra çok güzel cihaz da maalesef bütçemi aşıyor hocam. 15t vardı kafamda daha güncel olsun diye 17t alayım dedim. 25.5k ya 17t iyi midir alayım. Bir de hocam sizde almışsınız yd cihaz, ben kapalı kutu sorduğumda kimse kapalı kutu yok diyor bu konuda bilginiz var mı? Kapalı kutu almak istiyorum ama bulamadım

Düz 15 bulamadım aslında ilk kafamda o vardı. S25 ultra var bende yd, ikinci tel olarak alacağım aslında. 15 ultra çok güzel cihaz da maalesef bütçemi aşıyor hocam. 15t vardı kafamda daha güncel olsun diye 17t alayım dedim. 25.5k ya 17t iyi midir alayım. Bir de hocam sizde almışsınız yd cihaz, ben kapalı kutu sorduğumda kimse kapalı kutu yok diyor bu konuda bilginiz var mı? Kapalı kutu almak istiyorum ama bulamadım
Ben hiç YD cihaz almadım bu Info nereden indi bilmiyorum ☺️

Kapalı kutu falan boşver. Kayıtlı cihaz al alırken pil devrine bak. 1-2 falansa o cihaz sıfır zaten. Kayıt işlemi yapmak için sonuçta kutusundan açması gerek adamın.

Kapalı kutu falan boşver. Kayıtlı cihaz al alırken pil devrine bak. 1-2 falansa o cihaz sıfır zaten. Kayıt işlemi yapmak için sonuçta kutusundan açması gerek adamın.
Ben sizde kullanıyorsunuz sandım😁😊
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Kendim aldıktan sonra kayıt yapsam olmaz mı

Pil devrine nasıl bakılır hocam anlık olarak

Ben sizde kullanıyorsunuz sandım😁😊
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Kendim aldıktan sonra kayıt yapsam olmaz mı

Pil devrine nasıl bakılır hocam anlık olarak
Ayarlardan? Güncel HyperOS Xiaomi cihaz kullanmadım tam nereye gideceğini bizzat söyleyemem. "Xiaomi 17T pil devrine nereden bakilir" diye araştırabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,970
Üyeler
203,286
Son üye
erh_cnmat&geo
Geri