Firefox Ahmet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 247
- Bütçe
- 9000
9 bin tl bandında hangisini tavsiye edersiniz? Evde vesa aparatım var
ktc'den dilim yandı çinli üreticilere tövbe bundan sonraktc dün 6300 tl ye düşmüştü ona bak stok yenilenirse onu al
ne sorun yaşadın hangi modeldeydiktc'den dilim yandı çinli üreticilere tövbe bundan sonra
Philips Evnia 27M2N3500PF 27″ 260Hz(OC) 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync HDR10 Fast IPS Gaming Monitör9 bin tl bandında hangisini tavsiye edersiniz? Evde vesa aparatım var
Çarşamba günü açtığım ktc h27t7p deneyimim adlı konu başlığı hani orda yorumunuz bile varne sorun yaşadın hangi modeldeydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Philips Evnia 27M2N3500PF 27″ 260Hz(OC) 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync HDR10 Fast IPS Gaming Monitör
https://www.incehesap.com/philips-e...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile
attığım monitöre bak bence çok iyi 3 gün önce 9k idiÇarşamba günü açtığım ktc h27t7p deneyimim adlı konu başlığı hani orda yorumunuz bile var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Geçen hafta ktc h27t7p almıştım 31 ağustos 15:00 semalarında teslim aldım kurdum dün kullanmaya başladım ölü piksel testi fln yaptım ürün temizdi bu sabah açtım bilgisayarı çayımı doldurdum geldim ekranda 5-6 ölü piksel vardı ucuz etin yahnisi iyi olmuyormuş
9 bin ile 10 bin bandında 2k ips öneriniz varsa onlara yöneleceğim paramı iade aldığımda
- Firefox Ahmet
- Cevap: 16
- Forum: Monitör
Philips ile daha önce tv üzerinden bir servis geçmişim var müşteri hizmetleri ile baya küfür kıyamet giriştik pek yanaşmak istemiyorum açıkçası,rotam uzak doğulularda hep gigabyte lg sony flnattığım monitöre bak bence çok iyi 3 gün önce 9k idi
dava yedin miPhilips ile daha önce tv üzerinden bir servis geçmişim var müşteri hizmetleri ile baya küfür kıyamet giriştik pek yanaşmak istemiyorum açıkçası,rotam uzak doğulularda hep gigabyte lg sony fln
Ses kaydım vardı philips tvyi güncel fiyattan iade alması karşılığı karşılıklı vazgeçtikdava yedin mi
çok zarar ettin miSes kaydım vardı philips tvyi güncel fiyattan iade alması karşılığı karşılıklı vazgeçtik
Açıkçası etmedim gelen parayla bu sene nisanda next tv aldık üstüne 4 bin tl civarı kaldı onunlada netflix aldıkçok zarar ettin mi