Desensiz, Orta Büyüklükte, 800-2000 TL Arası Mouse Pad Önerisi

fatelover

80+
Reaksiyon skoru
88
Klasse Longteng kullanıyorum ama 48x40 çok büyük olduğundan değiştirmek istiyorum. Ben orta büyüklükte bir mouse pad istiyorum, desensiz olsun.

ATK Blazing Sky F1 V3 Wireless Mouse bu mouse siparişi verdim, bu mouse'a uygun bir pad bakıyorum. Önemi varsa dpi: 1600-1700

50x50 sini aldım gayet başarılı

50x50 sini aldım gayet başarılı
Başkan dediğim gibi bu ölçüler benim için çok büyük, 48x40 büyük geldiği için değiştiriyorum yazmışım zaten, sen daha da büyüklerini göndermişsin. :D

Başkan dediğim gibi bu ölçüler benim için çok büyük, 48x40 büyük geldiği için değiştiriyorum yazmışım zaten, sen daha da büyüklerini göndermişsin.
benim gözlüğü değiştirme vakti gelmiş daha büyük diye anladım :D

Klasse Longteng kullanıyorum ama 48x40 çok büyük olduğundan değiştirmek istiyorum. Ben orta büyüklükte bir mouse pad istiyorum, desensiz olsun.

ATK Blazing Sky F1 V3 Wireless Mouse bu mouse siparişi verdim, bu mouse'a uygun bir pad bakıyorum. Önemi varsa dpi: 1600-1700

Bu mousepad'i almayı düşünüyorum, desensiz ve medium istediğim için seçeneceğim çok az. Başka fikirlerde gelsin diye konuyu güncelliyorum

Konudan bağımsız mouseu beğendiniz mi ve nereden aldınız

Benim wraithte alışverişim var hiç bir sorun yaşamadım hatta v3ü ordan almayı düsünüyorum
Başka alabileceğin bir yer yok zaten, mouse alternatifleri çok sıkıntı. Sen neden v3 almak istiyorsun? Daha önce hangi mouse'u aldın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,119
Üyeler
202,795
Son üye
Yasin2000
Geri