Yeni Alınan Pc Kendine Restart Atıyor

E ama Expo denilen ayarı kapattığımdan beri neden tekrar başıma gelmedi
hocam sizinki ondan kaynaklı olabilir bende hem bu forumda hem techno da baya yazanlar oldu denediğim hiçbir yöntem çare olmadı occt'de, furmark'ta aklınıza gelebilecek her programda her testi yaptım reset atmadı ama oyun oynarken, masaüstünde boş dururken, video izlerken reset attığı oluyordu, hatta diğer forumda moderatörler bile yazdı çözemediler, armut üzerinden baya bilgili bir arkadaş buldum 1 hafta boyunca anydesk ile bağlandı testler yaptı psu değiştirdim, expo xmp ayarlarını denedim onları kapadım çözemedik sonra o dediğim arkadaş bilgisayarın fotoğraflarını istedi o farketti ekran kartı kablosu tam takılı değil dedi ama kablonun altındaki çubuk yerine tam oturmuş görünüyordu hatta takarken çıt sesini de duymuştum ama işte o yetmiyormuş o çubuk yerine oturduktan sonra bile ittirmek gerekiyormuş öyle çözüldü.

Aynı sorunu bende Gameraider Flux GR16 i7 14650hx rtx 5060 olan laptobumda yaşadım. Servise gönderdim 1 haftadır bekliyorum

Sorun yine oluşmaya başladı. Expo kapalı hala ama yine PC kendine restart atmaya başladı. Olay görüntüleyicisinde veya üstteki arkadaşın System32 ile alakalı anlattığı şeyde herhangi bir şey gözükmüyor. Hiçbir hata mesajı bulamıyorum. Tek bulduğum, "Önceki sistem kapanışı beklenmiyordu." şeklinde bir yazıdan ibaret. Format atacağım en yakın zamanda.

Sorun yine oluşmaya başladı. Expo kapalı hala ama yine PC kendine restart atmaya başladı. Olay görüntüleyicisinde veya üstteki arkadaşın System32 ile alakalı anlattığı şeyde herhangi bir şey gözükmüyor. Hiçbir hata mesajı bulamıyorum. Tek bulduğum, "Önceki sistem kapanışı beklenmiyordu." şeklinde bir yazıdan ibaret. Format atacağım en yakın zamanda.
Çözüm bulabildiniz mi ? Yeni sistemde ben de yaşadım aynısını 2 kere

Şu an bunu ben de yaşıyorum ya bu sorunu çözebildiniz mi? Bilgisayar çok rastgele anlarda reset atıyor günde 1 kere falan?
Sorunu çözemedik bilgisayara kendim evde format usbsi hazırlayarak format atıp sağlamlisans diye bi site var ordan windows 11 oem key aldım etkinleştirdim şuanlık bir problem yok gibi görünüyor muhtemelen bozuk windows 11 ile geldiği için restart atiyodu

RGB ışıklandırma varsa kablolarını çıkartıp yada programdan kapatmayı dene. Windows 11'de RGB ışıklandırma açıkken çökmeler oluşuyormuş. Bir ihtimal böyle bir şey olabilir.

Geri