Yardım İki 5070 Modeli Arasında Tercih Önerisi?

BabaYaga89

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
367
Merhaba Arkadaşlar,

Mevcut 4070 super ekran kartımı biraderime vereceğim için kendime 5070 almak istiyorum. Kasım indirimlerini beklemek de mantıklı ve şimdiden fikir almak istedim. Normalde MSI cıyım ama Gigabyte da hoşuma gitti. Genelde böyle şeylere takmam, aralarında 5-6 derece ve 3-5 fps fark var der geçerim sonuçta kendini kanıtlamış markalar bunlar. Yine de bilmediğim bazı dezavantajları varsa bilmek isterim.

Kısıtlı bütçe nedeniyle zaten iki modelini alabiliyorum:

Lütfen gainward, pny ya da inno vs markalar önermeyin. Sadece bu linkler arasında hangisini seçmeliyim?

Teşekkürler.
İyi Forumlar.

Amazon zaten 9 taksit yapıyor 4 küsür değil de biraz daha ekle

bunu al gaming oc modelinde soğutma bloğu daha kalın ve serin çalışır.
O modeli çok düşmüyor ben yukarıda attığım linklerdeki kartları 39-40 bandında arada görüyorum erketeye yattım yani. Linkler arasından da yine önereceğin gigabyte mı?

Benim neredeyse bütün bileşenlerim gigabyte bu zamana kadar hiç bir sorun ile karşılaşmadım yine de tercih senin

Merhaba Arkadaşlar,

Mevcut 4070 super ekran kartımı biraderime vereceğim için kendime 5070 almak istiyorum. Kasım indirimlerini beklemek de mantıklı ve şimdiden fikir almak istedim. Normalde MSI cıyım ama Gigabyte da hoşuma gitti. Genelde böyle şeylere takmam, aralarında 5-6 derece ve 3-5 fps fark var der geçerim sonuçta kendini kanıtlamış markalar bunlar. Yine de bilmediğim bazı dezavantajları varsa bilmek isterim.

Kısıtlı bütçe nedeniyle zaten iki modelini alabiliyorum:

Lütfen gainward, pny ya da inno vs markalar önermeyin. Sadece bu linkler arasında hangisini seçmeliyim?

Teşekkürler.
İyi Forumlar.
hayırdır neden gainward pny vesaire istemiyorsunuz

abooo ula ekran kartlarına nolmuş böle, valla ben hiç birini öneremem bu fiyata, şu saatten sonra ekran kartları da nanay almayıp erteleyenlere geçmiş olsun.

ne gibi deneyimler paylaşır mısınız ben de yakın zamanda alacağım da en ucuz modellere yönelmeyi planlıyordum
Yanma, aşırı ısınma ve ciddi performans kayıpları. MSI ın ventus modeli bile 2 senedir bana mısın demesi maşallah. Markadn şaşmayacan zaten aynı fiyat hemen hemen hepsi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,084
Üyeler
203,318
Son üye
yusufpersiev
Geri