80 Gündür İnternet Yok

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,537
Belediye yol çalışmaları ekibi 20 haziran tyt akşamı hain bir darbe ile fiber internet kablolarimizi kopardı. Komple mahallenin interneti yok bu duruma sesini çıkaran bir tarafını yırtan tek kişide benim.

Altyapı turktelekoma ait olduğundan turknetten bir cacık olmadığından turktelekom ile iletişime geçmeye calistim turktelekoma ulaşmak ayri bir dert deprem hasarindan dolayı binaları yıkılmış yeni yerlerini bulamıyorum. Bulsamda gidip kapılarını çalacak zamanım yok.

80 günde elbette boş durmadım btk'ya cimer'e hatta Nargileci Ali dayıya bile ulaştım hiçbir ilerleme yok. Öte yandan turknet hergün altyapı çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından son hızla devam etmektedir yazıyor. İnternetsiz kaldığım sürede su tesisati isine girdim kendi mahallemde 3 metre boru döşedim turknet 80 günde 3 santim kablo dosemedi. Döşemeyi geçtim zahmet edip hasara bakmaya bile kimse gelmedi unutulduk gittik. Bu 80 günlük süreçte çocuk yapsam 3 aylık olmuştu ama hâlâ internet yok.

Arkadaşın şansında problem yok. Yeni Guatemala'da hayatınız orta karar ve minimum şikayetle geçiyorsa siz çok şanslısınız.

Bu arada cimerden yanıt gelmedi mi hocam konuyu çözebilirsek bu dertten kurtul en azından

Bu arada cimerden yanıt gelmedi mi hocam konuyu çözebilirsek bu dertten kurtul en azından
Cimer btkya btk turknete yazıyor. Bana otomatik olarak gönderdikleri mesajı cimere kadar tekrar ulastiriyorlar cimer kapatıyor. Kimsenin umurunda değil açıkçası

Vay hain belediye

Geri