- Reaksiyon skoru
- 181
250 liralık kablolu logitech kullanın daha iyi. Macera aramak isteyenler değerlendirebilir.
Şimdi aldıysan iade et, fevel z1'e bak 3395 var onda.Arkadaşlar kötü yorum yaptığınızı görüyorum, genel ve küçük oyunlar için aldım mouseyi ve hiç bir inceleme videosu göremedim. Harbidende cokmu kötü bir mouse? 999TL verdim toplamda yardımcı olursanız mutlu olurum.
Claws ve Gamepowerdan uzak dur. Arkadaşın attığı furyleveli alabilirsin daha çok tatmin eder.Arkadaşlar kötü yorum yaptığınızı görüyorum, genel ve küçük oyunlar için aldım mouseyi ve hiç bir inceleme videosu göremedim. Harbidende cokmu kötü bir mouse? 999TL verdim toplamda yardımcı olursanız mutlu olurum.
Benim bütçem maximum 1000 TL ama ve en iyi sensörlü tek bunu görebildim Pixart 3311, çok hızlı sekildemi bozulur? Çünkü abartı oyunlarda kullanmayacağımŞimdi aldıysan iade et, fevel z1'e bak 3395 var onda.
![]()
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
3311 çabuk bozulur diye bir şey yok ama aldığın ürünün kendisi iyi değil sanırım o sebeple. 1.111 liraya bunu önerdim çıkabiliyorsan tabi.Benim bütçem maximum 1000 TL ama ve en iyi sensörlü tek bunu görebildim Pixart 3311, çok hızlı sekildemi bozulur? Çünkü abartı oyunlarda kullanmayacağım
Peki takılma falan olurmu? Gerçek biz inceleme videosu görüp konuşamıyorum çünkü. TAARUZ KC4 ve Kc4 gibi modellerde gördüm ama onlar 3325di. Claws banza umarım sıkıntı yasamaz sadece 1000tl olduğu için en iyi sensörlü bunu gördüm yani.3311 çabuk bozulur diye bir şey yok ama aldığın ürünün kendisi iyi değil sanırım o sebeple. 1.111 liraya bunu önerdim çıkabiliyorsan tabi.
Bu da var diğer seçenek, takılma olur mu bilmiyorum.Peki takılma falan olurmu? Gerçek biz inceleme videosu görüp konuşamıyorum çünkü. TAARUZ KC4 ve Kc4 gibi modellerde gördüm ama onlar 3325di. Claws banza umarım sıkıntı yasamaz sadece 1000tl olduğu için en iyi sensörlü bunu gördüm yani.
Daha önceden buna benzer aula modeli almıştım ve bazı sıkıntılar yaşayıp iade etmiştim, bu yüzden claws deniyorum umarım buda kötü değildir o kadar yoksa daha mouse almam benBu da var diğer seçenek, takılma olur mu bilmiyorum.
Aula SC380 Pro PAW3311 Sensör 12000 DPI 1000Hz Kablolu ve Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula SC380 Pro PAW3311 Sensör 12000 DPI 1000Hz Kablolu ve Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hangi modeli? aslında feveli alsan baya bi götürür seni.Daha önceden buna benzer aula modeli almıştım ve bazı sıkıntılar yaşayıp iade etmiştim, bu yüzden claws deniyorum umarım buda kötü değildir o kadar yoksa daha mouse almam ben![]()
Aula s12 Pro almistim, feveli alamamin sebebi 1000 liralık Hepsiburada hediye kartimin olmasi ve bu kartı sadece Hepsiburada satici icin kullanabilmem. 20-30 tane mouse aradım 1000 lira aşağısı tek claws banza gorebildim Hepsiburada satıcısı ve en iyi görünen.Hangi modeli? aslında feveli alsan baya bi götürür seni.