Yardım 10.000tl Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10.000
Merhaba oyuncu kulaklığı arıyorum bütçem maksimum 10.000TL. FPS oyunu hiç oynamam LoL ve hikayeli oyunlar oynarım anime dizi film izlerim müzik dinlerim. mikrofon biraz iyi olursa güzel olur. Kablosuz olmasını tercih ederim sadece bilgisayarda kullanacağım aynı anda birden fazla cihaza bağlantı falan umrumda değil rgb falan umrumda değil hyperx önermezseniz sevinirim sevmiyorum. şuan aklımda olan modeller Asus Rog Pelta, Steel Series Arctis Nova 7 Gen 2, Corsair HS80 Max ayrıca kulaklıkta kafa bandı olmasını tercih ederim kafa bandı olmazsada o yastık kısmı deri değil kumaş olmasını tercih ederim çünkü deri soyuluyor önceki kulaklarımdan muzdaripim bu konuda. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba oyuncu kulaklığı arıyorum bütçem maksimum 10.000TL. FPS oyunu hiç oynamam LoL ve hikayeli oyunlar oynarım anime dizi film izlerim müzik dinlerim. mikrofon biraz iyi olursa güzel olur. Kablosuz olmasını tercih ederim sadece bilgisayarda kullanacağım aynı anda birden cihaza bağlantı falan umrumda değil rgb falan umrumda değil hyperx önermezseniz sevinirim sevmiyorum. şuan aklımda olan modeller Asus Rog Pelta, Steel Series Arctis Nova Gen 2, Corsair HS80 Max ayrıca kulaklıkta kafa bandı olmasını tercih ederim kafa bandı olmazsada o yastık kısmı deri değil kumaş olmasını tercih ederim çünkü deri soyuluyor önceki kulaklarımdan muzdaripim bu konuda. Şimdiden teşekkürler
O kadar üst segment kulaklıklara gerek var mı bilmem ama bende steelseries arctis nova 7x var ses kalitesi çok iyi ama mikrofon konusunda zayıf diyebilirim çok net dediğin anlaşılır onda sıkıntı yok ama çok iyi değil yani hs80 için güzel diyorlar mikrofonu vs de gayet iyiymiş sanırım ama tak çıkarlı değil sanırım devamlı mikrofon kullanacaksan tercih edilebilir birde razerin bi kulaklığı vardı modelini bulursam yazayım hem mik hem ses kalitesi gayet iyi düzeyde fiyatı ne durumkda onu da bilmiyorum ama güzel kulaklık olması lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

razer blakshark v3 pro mu düz v3 modeli miydi bilmiyorum ama mikrofon ve ses kalitesi iyi olması lazım birde şarj ömrü açısından wraithte olması lazım uzun şarj ömürlü bir şey vardı onu da bulursam yazıyım sana yeterli olur bence o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

wraith üzerinde stok gelirse alabileceğin
fantech harmony ve pro modeli
wraith eva olabilir iş görür
atk neptüne n9pro veya ultra modeli
ben bu modellerden atk neptüne n9 ultra modelini alabilirdim muhtemelen

Son düzenleme:
Cloud 3s öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular