Instagram Hesabım Yanlışlıkla Kapatıldı ve Giriş Yapamıyorum

Reaksiyon skoru
0
Instagram hesabim 2 Eylul'de askıya alindi ve ayni gun itiraz ettim. Ertesi gun, 3 Eylul'de Instagram'dan hesabimin yanlislikla kapatildigini ve yeniden etkinlestirildigini belirten bir e-posta aldim. Fakat buna ragmen hesabima hala giris yapamiyorum. Ayrica ayni cihaz uzerinden yeni bir Instagram hesabi acmaya calistigimizda da hesap acamiyoruz. Farkli e-posta adresleri kullansak bile yeni actigimiz hesaplar otomatik olarak askıya aliniyor ve kullanamiyoruz. Yani kullandigimiz cihaz uzerinden istedigimiz yeni hesabi da acamiyoruz. Benzer bir durum yasayan oldu mu? Hesabi yeniden etkinlestirildigi halde giris yapamayan veya ayni cihazdan yeni hesap acamayan biri sorunu cozebildi mi? Cozduyse nasil yaptigini paylasabilir mi?

bu sorun arkadaşımın başınada geldi hesabı çalınıp herkese elon musk dolandırıcılık linki attıktan sonra kitlediler hesabı halen açılmadı 2 hafta oldu

bana olmustu sonra sim kartı fln ilk baska telefona takmıstım ama bi 6ay gecti öyle sonra o ilk kapanan hesaptaki telefondan ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırladım sonra sim kartı fln takıp öyle hesap acmistim duzelmisti bu arada ip ban yemistim ben muhtemelen seninkide oyle cunku farklı yerden acsam bile o telefondan giris bile yapamiyorum ben farklı bir varolan hesaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,861
Üyeler
204,544
Son üye
Furkan argın
Geri