Yardım Çizim/Okul İçin Laptop

Reaksiyon skoru
19
Bütçe
75000
Selamlar arkadaşlar. Linkteki bu laptopu almayı düşünüyorum. i7 14. nesil, 5060, 16 ram, 512 ssd var. 2.5k 240hz bayağı kaliteli. Asus kalitesinden dolayı almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı yoksa daha iyi model var mıdır bu kalitede. Ek olarak toplamda 20k civarında da harcama yapacağım -1 adet 16lık ram 1 tb ssd- Önerilerinizi bekliyorum.

Oyun oynamayı düşünmüyorsanız oyuncu laptopu yerine başka laptoplar tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Oyun oynayacaksanız hocam buna çıkabilir misiniz? Fiyatına göre çok iyi cihaz 12 GB VRAM'li 5070 ekran kartı, i7 14650HX'ten güçlü işlemcisi var.

Oyun oynamayı düşünmüyorsanız oyuncu laptopu yerine başka laptoplar tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Oyun oynayacaksanız hocam buna çıkabilir misiniz? Fiyatına göre çok iyi cihaz 12 GB VRAM'li 5070 ekran kartı, i7 14650HX'ten güçlü işlemcisi var.
Şantiyede, ofiste, okulda çizim için kullanacağım hocam. Pch goat v5 var laptoptan çok oyun oynamam gibi.
- hepsiburada linki

Niye iki tane laptop kullanıyor bir tane güzel windows laptop alsın kullansın
Windows laptopların pil ömrü kısa, gündelik işler için de pil ömrü önemli bu yüzden iki laptop almak daha mantıklı

Hocam ya asus tuf,lenovo legion 5/Pro yada hp omen bakın derim ve 16 inç olması
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Windows laptopların pil ömrü kısa, gündelik işler için de pil ömrü önemli bu yüzden iki laptop almak daha mantıklı
Gündelik işlerini yaparken ekran kartını kapatıp dahili ekran kartını açabilir ve 60 hz yapıp windows güç modunu güç tasarrufu yapabilir 2 laptop ile uğraşmak çok zaman kaybı

Geri