CiciBeybi
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Garanti bonus mastercard kullanıym bayadır taksit filan sıkıntısı yok heryerde geçiyorvalla troy var elimde amazon taksit yapmıyo başım ağrıdı şurda
Garanti bonus mastercard kullanıym bayadır taksit filan sıkıntısı yok heryerde geçiyorvalla troy var elimde amazon taksit yapmıyo başım ağrıdı şurda
hangi banka hocam sanki taksit yapıyordu troy da olsavalla troy var elimde amazon taksit yapmıyo başım ağrıdı şurda
ziraat bankası genç kart hocam kyk yı taksite bağlıyacaktım da amazon kabul etmedi 1000 fazla verip farklı platformdan vs alıcam gibihangi banka hocam sanki taksit yapıyordu troy da olsa
Troy karta idefix kampanya yapıyor hocam orayı takip edin.ziraat bankası genç kart hocam kyk yı taksite bağlıyacaktım da amazon kabul etmedi 1000 fazla verip farklı platformdan vs alıcam gibi
Bence de ktc daha mantıklı model yeni çıkmış galiba ilk defa görüyorum tlc panel olması lazım.merak eden varsa hem fiyatından dolayı hem de amazon desteğinin güveninden dolayı bunu alıyorum dostlar
Alıntıyı görüntüle
sağolun hocam takip edeyim oraları daTroy karta idefix kampanya yapıyor hocam orayı takip edin.