Aynı şey diğer platformlar içinde geçerli burada önemli olan satıcı hocamPTT AVM pek güveli bir yer değil arkasında durmuyorlar
Aynı şey diğer platformlar içinde geçerli burada önemli olan satıcı hocamPTT AVM pek güveli bir yer değil arkasında durmuyorlar
Platform farkı illa oluyor hocam ya inşallah bişi cikmazAynı şey diğer platformlar içinde geçerli burada önemli olan satıcı hocam
Sanmam hocam kendi satıcısı platformluk bir durum yok burdaPlatform farkı illa oluyor hocam ya inşallah bişi cikmaz
O zaman sıkıntı olmaz hayırlı olsunSanmam hocam kendi satıcısı platformluk bir durum yok burda
Teşekkür ederim umarım hatalı fiyat diye iptal etmez çünkü çok ucuz ÇDO zaman sıkıntı olmaz hayırlı olsun
UmarımTeşekkür ederim umarım hatalı fiyat diye iptal etmez çünkü çok ucuz ÇD
Evet hawkran bahsettim bir buçuk sene önce forumdakilerin alma demesine rağmen aldım iyiki almışımHawk mi
Herkesin tercihi farklıdır hocam. İyi günlerde kullanEvet hawkran bahsettim bir buçuk sene önce forumdakilerin alma demesine rağmen aldım iyiki almışım
Teşekkürler sizdeHerkesin tercihi farklıdır hocam. İyi günlerde kullan
SagolunTeşekkürler sizde
Gelince koltuk için mesaj atarmısın bende sepete ekledimTeşekkür ederim umarım hatalı fiyat diye iptal etmez çünkü çok ucuz ÇD
Titan Seat nasıl alınır mı?, oturma alanımdaki sünger kalın mı
Titanseat beast aldıktan sonra gördüm aynı fiyata düşmüşler iptal etsem mi bilemdim koltuk arayan arkadaslar degerlendirebilir
Bende ilk iki sene iyiki almışım diyodumEvet hawkran bahsettim bir buçuk sene önce forumdakilerin alma demesine rağmen aldım iyiki almışım