Halsiz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 5,658
6 7 den aşağı alamazsın bunu 2060s al daha iyi aynı paraya en azından psu değişmene gerek kalmazVideo üzerinden neredeyse 3 sene geçmiş ama bişey olmaz heralde bi sistem kurmayı planlıyorum Asus prime a320m k anakart ve ryzen 3600 işlemci düşünüyorum işlemciyi pek kesinleştiremedim hatta hiç alasım yok elimde athlon3000g varken fakat darboğaz nedeniyle değiştirme gereği duyucam gibi bide en büyük korkum kasamdaki psu kaç watt bilmiyorum ve psu görmek için kasayı biraz parçalamam gerekiyor başka yerden bakılmıyor sanırsam veya ben bilmiyorum bu sistemde 600 650watt lazm diye araştırdım benim kasam daki psu tahminimce 500 550w arası galiba yani şimdi çok bi masraf yapmadan bu neredeyse 8 9 senelik ekran kartıyla bi sistem kurasım var ki baya güçlü bi ekran kartı 2. elden ucuza çökersem...
kasadın camını açsamda görünmüyor üstünde koruyucu metal plak var ve en altta kapalı bi kutu gibi içinde heralde bunu açmam için arkada kapak gibi bişey var vidalanmış açmam gerekiyorKasanın camını aç PSU'nun yanında yazar zaten hangisi olduğu
Arka kapağından görebilirsin belki bir ihtimal yazıyorsakasadın camını açsamda görünmüyor üstünde koruyucu metal plak var ve en altta kapalı bi kutu gibi içinde heralde bunu açmam için arkada kapak gibi bişey var vidalanmış açmam gerekiyor
1080 ti ne kadar şuan?ucuz ve güçlü eski anakart ve işlemcilerle baya iyi performans verir diye düşünüyordum
şimdi bidaha bi inceledimde galiba bu kasanın kendi psu su model numarasının yanında 500w yazıyor sıkıntı kasanın kendi psu su oluyordu demi yanlış olmasınArka kapağından görebilirsin belki bir ihtimal yazıyorsa
2. elde 5e var 6 ya var 7 ye var1080 ti ne kadar şuan?
5e bulursan al 6 ya 2060s al daha iyişimdi bidaha bi inceledimde galiba bu kasanın kendi psu su model numarasının yanında 500w yazıyor sıkıntı kasanın kendi psu su oluyordu demi yanlış olmasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2. elde 5e var 6 ya var 7 ye var
ryzen 3600 anakartta asus prime a320mk ile beraber 2060s bence iyi gibi şuan fiyatlarıda aynıymış ikisinin de watt olarakta 500w elimdeki güce en sağlıklı bu ekran kartı gider heralde5e bulursan al 6 ya 2060s al daha iyi
2060s hikayeli oyunlarda darboğaz yapmaz ayarları fullersen psu da değişmene gerek kalmazryzen 3600 anakartta asus prime a320mk ile beraber 2060s bence iyi gibi şuan fiyatlarıda aynıymış ikisinin de watt olarakta 500w elimdeki güce en sağlıklı bu ekran kartı gider heralde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
darboğaz yapmadan çalışır diye umuyorum hiç bir problem yaratmadan...