Acıl bakım yaptir yoksa kışın soba olarak kullanirsinMerhabalar arkadaşlar, aşağıdaki ve başlıktaki laptoba sahibim daha 5-6 gün oldu. İşlemci BF6 ve CS2'de 92-94 derece ortalamalarda çalışıyor ve 102 dereceye kadar çıkıyor. Ekran kartı 86-87 derecelere geliyor. Performans modunda kullanıyorum. CPU ve GPU OC kapalı şekilde. Boşta chromeda video izlerken işlemcinin grafik birimini kullanırken işlemcim 75 derecelerde geziyor. Cihazımda termal problem olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden değişime göndermeyi planlıyorum. Cihazın bu davranışları normal midir? Teşekkürler.
Lenovo LOQ 15IRX10 Notebook | NVIDIA GeForce RTX 5060 8GB GDDR7 100W | Intel Core i5-14500HX | 15.6" FHD (1920x1080) IPS 300nits 144Hz, G-SYNC® | 16GB RAM | 512GB SSD | FreeDOS | 83JE012LTR
Sıcaklıklar hem CPU hem GPU için limite dayanmış zaten. Bakım yaptırın acil. Mümkünse kendi servisine yaptırın, garanti devam ediyordur kesin. Ne olur ne olmaz kullandığınız süreçte bir kronik arızası falan çıkar garanti dursun. Yeni cihazlar sonuçta.
İade ve değişim sürem var hocam direk değişime göndersem daha mantıklı olmaz mı? İade edince 54bin liraya aldığım için muadil bir şey alamam. Henüz alalı 5-6 gün oldu laptobuAcıl bakım yaptir yoksa kışın soba olarak kullanirsin
Yani yeni ürün nasıl böyle gelmişse size... Gerçekten talihsiz bir durum. İade ederseniz yerine uygun fiyatlı alternatif bulmanız da zor olur. Servis ilgilensin bakım ile kurtulacaksa kurtulsun. Belki soğutma bloğunda sıkıntı vardır onu değişirler vs vs. Arızalı donanım geribildirimi alırsanız değişim talep etmeyi deneyebilirsiniz.İade ve değişim sürem var hocam direk değişime göndersem daha mantıklı olmaz mı? İade edince 54bin liraya aldığım için muadil bir şey alamam. Henüz alalı 5-6 gün oldu laptobu
Yardımınız için çok teşekkür ederim hocam. Ek olarak normalde cpu gpu'nun bu laptopta hangi aralıklarda olması gerekir.Yani yeni ürün nasıl böyle gelmişse size... Gerçekten talihsiz bir durum. İade ederseniz yerine uygun fiyatlı alternatif bulmanız da zor olur. Servis ilgilensin bakım ile kurtulacaksa kurtulsun. Belki soğutma bloğunda sıkıntı vardır onu değişirler vs vs. Arızalı donanım geribildirimi alırsanız değişim talep etmeyi deneyebilirsiniz.
Hocam yeni farkettim bunu derhal iade edin bu ana kartı yanma sorunu olan modellerden.Yardımınız için çok teşekkür ederim hocam. Ek olarak normalde cpu gpu'nun bu laptopta hangi aralıklarda olması gerekir.
Ne alıcaz ki hocam bunun yerine 54k verdim.Hocam yeni farkettim bunu derhal iade edin bu ana kartı yanma sorunu olan modellerden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Allah korusun anakart yanar 2 haftaya elimizde kalir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Muadili ile dahi degistirmeyin
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.iade değişim isteyin bu değerler aşırı anormal mesela benim aynı modelin i7-13650hx versiyonlusu 3 gündür video edit yapıyor işlemci 80-85 derece
Bu bütçeye 5050 li modellere bakmaya calisinNe alıcaz ki hocam bunun yerine 54k verdim.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.
Yani bu cihaza özel değerleri bilmiyorum ama beklenti 60w cpu + 90w gpu senaryosunda işlemcinin 80-85 derece ekran kartının 70-75 derece aralığında olanı makul denebilir.Yardımınız için çok teşekkür ederim hocam. Ek olarak normalde cpu gpu'nun bu laptopta hangi aralıklarda olması gerekir.
Hocam o islemci ve rtx 4060 aldim gpu 80 hotspot iyi mi?iade değişim isteyin bu değerler aşırı anormal mesela benim aynı modelin i7-13650hx versiyonlusu 3 gündür video edit yapıyor işlemci 80-85 derece