Orta Seviye PC Toplama Tavsiyeleri

timeo666

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar selam, uzun süredir fiyatları takip ediyorum ve artık almam gerek diye düşünüyorum her gün zam geliyor.
amacım 7800x3d li ve 5070 li bir bilgisayar toplamak.
itopya ve incehesap maximum karta taksit yapmıyor oralardan alamıyorum o yüzden farklı yerlerden bakıyorum ama ekran kartını indirime getirip oradan alabilirim.
atacağım amazon sepeti tamamen benim random seçtiğim bir sepet ram i 32 mi yapsam yoksa fiyat cok artmasın diye 16 mı bıraksam aradayım.
parçalar birbirine uyumlu mu sepette onu bile bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim nasıl bir anakart bakmalıyım sıvı soğutma 240mm yetrli mi vs vs

incehesap gaming gecesinden 5070 almayı planlıyorum bu atacağım sepete ek olarak

Ekler

• görsel_2026-09-08_173640341.webp
    görsel_2026-09-08_173640341.webp
    48 KB · Hit: 53
Arkadaşlar selam, uzun süredir fiyatları takip ediyorum ve artık almam gerek diye düşünüyorum her gün zam geliyor.
amacım 7800x3d li ve 5070 li bir bilgisayar toplamak.
itopya ve incehesap maximum karta taksit yapmıyor oralardan alamıyorum o yüzden farklı yerlerden bakıyorum ama ekran kartını indirime getirip oradan alabilirim.
atacağım amazon sepeti tamamen benim random seçtiğim bir sepet ram i 32 mi yapsam yoksa fiyat cok artmasın diye 16 mı bıraksam aradayım.
parçalar birbirine uyumlu mu sepette onu bile bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim nasıl bir anakart bakmalıyım sıvı soğutma 240mm yetrli mi vs vs

incehesap gaming gecesinden 5070 almayı planlıyorum bu atacağım sepete ek olarak
patriot viper venom neden almıyorsunuz cl30 ve fiyat daha uygun

Sistem güzel parçalar uyumlu sorun yok. Kasa güzel ama pahalı gibi 3600 bantlarına hepsiburada'da başka modellerini paylaşıyolardı geçen. Bide o sıvı soğutmayı tavsiye etmem fiyat olarak.

Almışken 8-15K arası güzel ve dolu dolu da bir anakart alın. Taksit ile alacaksanız Amazon bayağı indirim yapıyor. Keza bellek tarafınta Patriot CL30 6000 MHz kitleri daha uyguna denk geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,464
Üyeler
203,843
Son üye
SuperiorAppworks
Geri