Çözüldü✓ 2k Msi 274qf 240hz Alınır mı?

Gayet güzel monitör hayırlı olsun.Ölü pikseli v.s sorunu olmasın da - Bence fiyatını hak ediyor

Gayet güzel monitör hayırlı olsun.Ölü pikseli v.s sorunu olmasın da - Bence fiyatını hak ediyor
Eyvallah hocam sağolasın birde philipsin modeli var 260hz oc 0.3ms mprt oda 8.5 geliyordu pek güvenemedim o monitöre kötü bi yorum gördüm.

Eyvallah hocam sağolasın birde philipsin modeli var 260hz oc 0.3ms mprt oda 8.5 geliyordu pek güvenemedim o monitöre kötü bi yorum gördüm.
Monitör işi tamamen fabrika şansı yoksa yakın fiyat skalasındaki modeller arasında büyük fark yok kalite olarak söylediğiniz modeli alıp çok memnun olanlarda var ama sizinki de güzel tercih rengi parlaklığı her şeyi güzel sadece fabrika şansınız olsun dilerim.

• Beğen
Reaksiyonlar: kxan
Monitör işi tamamen fabrika şansı yoksa yakın fiyat skalasındaki modeller arasında büyük fark yok kalite olarak söylediğiniz modeli alıp çok memnun olanlarda var ama sizinki de güzel tercih rengi parlaklığı her şeyi güzel sadece fabrika şansınız olsun dilerim.
İnşallah hocam sağolasın.

hocam merhaba, ürün geldi mi kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız memnun musunuz? ve artıları eksileri olarak fikriniz nedir?
Hocam ürün mükemmel philips yerine seçtim iyikide seçmişim sizede öneririm.

Monitör güzel ben hep msi tercih ettim ama ayak konusunda biraz sıkıntılı sallanıyor

Monitör güzel ben hep msi tercih ettim ama ayak konusunda biraz sıkıntılı sallanıyor
Bende nbf80 aldım takınca efsane olur 1080pden geçtim devrim yaşadım piksel sayıyordum eski monitörde.

Size göre iyi ve kötü yanlarını sayma şansınız var mı hocam yormayacaksam?
Kötü yanı yok hocam 3 yıl garantisi var mis gibi philips yerine kesinlikle daha mantıklı seçenek.

Geri