RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,449
7700xt ve 7500f için
Bunu düşünüyorum alınır mı?
Bence alınmaz korumalarının zayıf olduğunu duymuştum7700xt ve 7500f için
Ben 600w versiyonunu hazır sistem ile kullanıyordum birkaç sene önce. Korumasız ve güvenilmeyecek bir psu bence. Bunu alacağına kaliteli bir 650w psu alabilirsin. Veya bütçe arttırıp 750w psu alabilirsin.7700xt ve 7500f için
bunu alma promax serisi e seviye galiba7700xt ve 7500f için
Bence alınmaz korumalarının zayıf olduğunu duymuştum
Ben 600w versiyonunu hazır sistem ile kullanıyordum birkaç sene önce. Korumasız ve güvenilmeyecek bir psu bence. Bunu alacağına kaliteli bir 650w psu alabilirsin. Veya bütçe arttırıp 750w psu alabilirsin.
6 yıl garantisi bulunan psu tier listesinde b seviye alınabilecek en güzel güç kaynaklarından biri hazır indirim varken alınması mantıklı olur.ASUS TUF GAMING 750W 80PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GAMING 750W 80PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
3 civarına bir şey alamaz mıyım? var mıdır 650-700wbunu alma promax serisi e seviye galiba
Önceden öneriliyordu sanki, Abdullah Hacıgül de bir videosunda önermişti diye hatırlıyorum. Ama direkt bu seri miydi hatırlamıyorumbunu alma promax serisi e seviye galiba
Kardeşim 7500f ve rtx 5060ti ile kullanıyorum gecen yıl aldım çok memnumum 3 yıl birebir değişim garantisi bile var millet markayı bilmiyor uygunsa al ben gecen yol iyzico ile indirim kapmaysı ile birlikte 300tl ye almılştım 0 olarak komik rakam evet ama öyle oldu7700xt ve 7500f için
High powerı önceden kimse sevmezdi bu aralar forumlarda çok görüyorum, iyi mi yeni ürettikleri psu lar.FSP HYPER 80+ PRO 650W : Amazon.com.tr: Bilgisayar
FSP HYPER 80+ PRO 650W : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu 3 ünden seçebilirsin güvenebilirsin
Korumaları iyi Fiyat performanstaHigh powerı önceden kimse sevmezdi bu aralar forumlarda çok görüyorum, iyi mi yeni ürettikleri psu lar.
Bu attığın msi ve xpg iyi diye biliyorum. Acelen yoksa cumayı bekle inchesap gaming gecesibde güzel birşeyler düşer herhalde. Xpg düşmüştü birkaç defa3 civarına bir şey alamaz mıyım? var mıdır 650-700w
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Önceden öneriliyordu sanki, Abdullah Hacıgül de bir videosunda önermişti diye hatırlıyorum. Ama direkt bu seri miydi hatırlamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI MAG A650BNL 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A650BNL 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A650BNL 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.383,61 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunlardan biri alınmaz mı?
Korumaları iyi Fiyat performansta
C- olması lazım tier
xpg iyi ise bekleyebilirim gaming gecesini, yoksa fsp ya da highpowerı alabilirimBu attığın msi ve xpg iyi diye biliyorum. Acelen yoksa cumayı bekle inchesap gaming gecesibde güzel birşeyler düşer herhalde. Xpg düşmüştü birkaç defa