Çözüldü✓ Kasa-Fan Düz Mü Reverse mi Olacak

2 tane üçlü reverse 1 tekli düz almalısınız

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam mavi olanlar reverse olacak yanlış anşamadıysam 9 fan alıyormuş harbıden saşırdım soldaki kırmızıyla çizdiğim taraf düz olacak peki sağdaki kırmızıyla çizdiğim ikili fan düz mü olması gerek reverse mi?

Ekler

• IMG_6894.webp
    IMG_6894.webp
    113.2 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
Alt ve sağ taraf reverse.
Üst ve sol düz.

Üste fan takmak zorunluluk değil ama faydaları var

7 fan mı alıyor o kasa? ben 6 diye hatırlıyodum valla teşekkür ederim hocam sağolasın nyota ultra alıcam sanırım onda stok var

hocam mavi olanlar reverse olacak yanlış anşamadıysam 9 fan alıyormuş harbıden saşırdım soldaki kırmızıyla çizdiğim taraf düz olacak peki sağdaki kırmızıyla çizdiğim ikili fan düz mü olması gerek reverse mi?
Hayır, kasanın tabanında ve 2 tane dikeyde olanlar reverse olacak arka taraftaki düz. üste de sıvı soğutma takmayacak mısınız onun fanları gelir?

Hayır, kasanın tabanında ve 2 tane dikeyde olanlar reverse olacak arka taraftaki düz. üste de sıvı soğutma takmayacak mısınız onun fanları gelir?
hocam 5600x işlemci takacağım sıvı soğutmaya gerek duymadım o yüzden

şuan anladım tam olarak ama teşekkür ederim 5 reverse 4 düz üst tarafa takmak istemezsem de 5 reverse 1 düz takacağım

anladım, 5 tane reverse (2'si yana 3'ü tabana), 4 tane düz (1'i arkaya 3'ü üste) şeklinde olmalı.
üst tarafa takayım mı sizce hocam? kule tipi fanın cidden verimli çalışması için gerekli mi yoksa olmasa da olur mu

7 fan mı alıyor o kasa? ben 6 diye hatırlıyodum valla teşekkür ederim hocam sağolasın nyota ultra alıcam sanırım onda stok var

bu yanlış kral sil bunu milletin canını yakma

hava girişi olan yerler reverse çıkışlar düz

Dikey kısım görüntü amaçlı reverse takabilirsiniz alt kısım solid siyah fan yeterli olur diye düşünüyorum

Geri